MAGAZİN - 23 Eylül 2012 Pazar 12:30

Hande Yener'e Alex forması

A
A
A
Hande Yener'e Alex forması

Ünlü pop müziği sanatçısı Hande Yener, Kuşadası’nda yardım için sahneye çıktı. Geliri ihtiyaç sahibi öğrenciler için harcanacak olan gecede Fenerbahçeliler tarafından Hande Yener’e üzerinde kendi ismi yazan Alex’in 10 numaralı Fenerbahçe forması hediye edildi.

ZAFER HACISALİHOĞLU
AYDIN

Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği tarafından Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Kuşadası Jade Beach Club’ta gerçekleştirilen yardım gecesine aralarında Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’nün de bulunduğu yüzlerce kişi katıldı. Yardım gecesinin açılışında konuşan Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer, biletleri 50 ile 75 TL’den satılan geceden elde edilen gelirin tamamının ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacağını söyledi.

Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ise Fenerbahçeliler Derneği’nin ortaya koyduğu sosyal sorumluluk projesini desteklediklerini belirterek, girişimlerinden dolayı dernek başkanı ve yöneticilerine teşekkür ettiler. Gece ayrıca, açık artırma ile satışa çıkarılan ve üzerinde tüm Fenerbahçeli futbolcuların imzası bulunan iki forma toplam 13 bin liradan alıcı buldu.

Büyük ilgi gören gecede daha sonra ünlü pop müziği sanatçısı Hande Yener sahne aldı. Ünlü sanatçıya, Kuşadası Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Tibet Özer tarafından üzerinde Hande Yener yazan Fenerbahçe kaptanı Alex’in 10 numaralı forması hediye edildi. Hande Yener, konserin kalan bölümünü Fenerbahçe forması ile sürdürürken, hayranlarından da ilgi gördü. Ünlü sanatçı, böylesine önemli bir yardım gecesinde sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, geceyi düzenleyen dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir