SPOR - 10 Aralık 2018 Pazartesi 23:28

Hikmet Karaman: 'Dramatik bir maç oldu'

A
A
A
Hikmet Karaman: 'Dramatik bir maç oldu'

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-0 kazanılan Kasımpaşa maçının ardından konuştu. Karşılaşmanın çok dramatik geçtiğini söyleyen Karaman, “Kalecimiz bugün harika oynadı” ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa deplasmanında 3-0 kazanan Kayserispor’da göreve gelmesinin ardından çıktığı ilk lig maçında 3 puan sevinci yaşayan Teknik Direktör Hikmet Karaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Karaman, “Bugün çok dramatik bir maç oldu. Penaltılarıyla, atılan, kaçırılan, kalecinin performansı, VAR’ın devreye girmesi 15-20 dakikalık bölümde maça iyi başladık. Bu bölümde pozisyonlarımız var. 1-0’dan sonra çok atak yedik. O pozisyonlarda zaman zaman iyi mücadele ettik. Zaman zaman da rakip takımın oyuncularının beceri vuruşlarının kötü olması ya da kalecimizin mükemmel olması, bugünkü galibiyette takım oyunu başrolü oynadı. Bazı pozisyon değişiklikleri önemli derecede pozitif anlamda takıma yansıdı. Her atağa çıkışımız pozisyon oldu. Kasımpaşa lig ikincisi, Başakşehir lig lideri. Birisi 18 takım içinde topa en çok sahip olanı, Kasımpaşa ise yüzde 40’larda topa sahip olan bir takım. Bu oranda olduğu bütün maçları kazanmış, yüzde 55’lik orana sahip olduğu maçları kaybetmiş” dedi.

“1 galibiyet daha hedefi değiştirir” 

Kalecinin çok başarılı olduğunu ifade eden Hikmet Karaman, “Bugün kalecimiz belki de orta sahadaki birçok oyuncudan fazla topa temas etmiş. 4 maçta 13 gol yiyen bir takım olarak sahaya çıktık ve bugün lig ikincisine karşı 3 farklı gol yemeden kazanmak çok önemli. Ertuğrul Hoca burada 11’i kullanamamış. Çok sakatlık vardı takımda ve faydalanamadı takımdan. Futbolcularımız şimdi şehrimize mesaj veriyor ve gereğinin yapılmasını bekliyor. Lig zor. Akhisar, Fenerbahçe’yi 3-0 yenebiliyor, herkes birbirini yenebiliyor. 1 galibiyet yerimizi değiştirdi, 1 3 puan daha hedefimizi değiştirir” açıklamasını yaptı.

Bozhan Memiş
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Malazgirt’te şehit aileleri ve gaziler iftar yemeğinde bir araya geldi MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verdi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’ın da katıldığı iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Malazgirt Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri onuruna verilen iftar yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek, “Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Her zaman söylüyoruz ve her daimde söylemeye devam edeceğiz, şehitler ve gazilerimiz bizim Türk halkının en önemli değerlerindendir. Milli beraberlik ve kardeşlik duygularımızın bütünleştiği bu önemli ve anlamlı Ramazan ayında hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi. Şehit aileleri ve gaziler onuruna verilen iftar yemeğine Kaymakam Göksu Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Emniyet Müdürü Serhan Türk, kurum amirleri, şehit yakınları, gaziler ve kurum amirleri katıldı. Program sonunda şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler takdim edildi.