ASAYİŞ - 17 Kasım 2018 Cumartesi 18:57

Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı..

A
A
A
Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı..

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin, tıra çarptığı kazada kamyonet sürücüsü hurdaya dönen araçtan sağ çıktı.

Alınan bilgiye göre, Ankara-İzmir E-96 karayolunda Hüseyin T.’nin kullandığı 45 RA 353 plakalı kamyonet, Demirci yol kavşağında Bekir Ö.’nün kullandığı 31 V 4169 plakalı çekicinin römorkuna arkadan çarptı. Kaza sonrası kamyonet hurdaya dönerken, kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ve ambulansa alınan kamyonet sürücüsü kontrol amacıyla Salihli Devlet Hastanesine götürüldü. 

Kaza nedeniyle kısa süre trafiğe kapanan yolun İzmir istikameti, kamyonetin çekilmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.  

Behzat Akcan 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı gezip oy istiyor DÜZCE (İHA) – Düzce’de yaşayan cam kemik hastası Esat Balcı, belediye meclis üyesi adayı olarak tekerlekli sandalyesiyle kapı kapı dolaşıp Balcı, seçmenlerle buluşuyor. Düzce’nin Yığılca ilçesinde ikamet eden doğuştan cam kemik hastası Esat Balcı (30), hem yaşamın içinde olmak hem de engelleri ortadan kaldırmak için farkındalık çalışmalarına imza atıyor. Üniversite eğitimini de Düzce’de tamamlayan Balcı, Yeniden Refah Partisi Belediye Meclis Üyesi adayı oldu. Tekerlekli sandalyesiyle ilçede kapı kapı gezen Balcı, seçmenlerden oy istiyor. 5 yıl önce de muhtar olmak için aday olduğunu söyleyen Balcı, "Az bir oyla kaybettim, nasip olmadı. Bu seçimlerde Yeniden Refah Partisinin yönetiminde yer almıştım. Encümen olmaya da niyetim vardı. Yönetim takdir gösterdi ve 2. sıradan belediye meclis üyesi adayı olarak listeye girdim" dedi. Esat Balcı, ihtiyacı olan herkese el uzatacağını ifade ederek, "Ben 7’den 77’ye her insanla görüşen, 7 gün 24 saat sürekli irtibat halinde olan, başkan kadar ön planda olan bir insanım. İhtiyacı olanların her türlü sorunlarını çözeceğime inanıyorum. Engelli birey olduğunuzda açılmayacak kapı olmadığını biliyorum. İlçemde de çevrem, adaylığımın çok iyi olduğunu söylüyor. Bu ilçeye katabileceğim çok özel çalışmalarım olduğunu herkes biliyor. Bizde kazanmak için çalışıyoruz" diye konuştu.