EKONOMİ - 26 Ekim 2021 Salı 14:20

ING Mobil’in yeni özellikleri hayata geçti

A
A
A
ING Mobil’in yeni özellikleri hayata geçti

Müşterilerine her zaman, her yerden, kolay ve zahmetsiz hizmet sunabilmek hedefiyle faaliyet gösteren ING Türkiye, ING Mobil’e yeni özellikler eklediğini duyurdu.

ING Türkiye, müşterilerinin hayatında bankacılığın yerini en aza indirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Banka, mobil uygulaması ING Mobil’e yeni özellikler ekleyerek daha kolay bir bankacılık deneyimi sunuyor.

Verilen bilgiye göre, mobil uygulamayı kullanmak isteyen banka müşterileri, şifrelerini bilmiyorlarsa ya da unuttuklarında herhangi bir ING Kredi Kartı veya Nakit Kartı bilgileriyle şifrelerini anında alabiliyor. Uygulamanın güncellemesi ile artık NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği olan bir telefonu olan müşteriler de şifrelerini uygulama üzerinden yeni çipli TC kimlik kartlarını kullanarak kolayca alabiliyor. Mayıs ayından bu yana uzaktan müşteri olmak isteyenler, uygulamayı indirerek, ING’li Ol özelliği ile 3 adımda anında bankanın müşterisi olabiliyorlardı. Kullanıcıların bu özelliği kullanabilmesi için yeni çipli kimlik ve NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği olan bir telefonu olması gerekiyorken, güncelleme ile beraber, NFC özellikli telefona sahip olmayanlar da artık uygulama üzerinden hayata geçirilen para transferi seçeneği ile bankanın müşterisi olabiliyor.

Karekodla para gönderilebiliyor ve ödeme yapılabiliyor
FAST kapsamında müşterilerine gün ve saat sınırlaması olmadan 7/24 para transferi yapma kolaylığı sunan banka, mobil uygulamasına getirdiği özellik ile karekod (QR) ile ödeme yapma imkanı da sağlıyor. Uygulama kullanıcıları artık IBAN numarası kullanmak yerine karekod paylaşarak para alıp gönderebileceği gibi aynı zamanda POS üzerinden ödeme işlemlerini de gerçekleştirebiliyor.

Mobil Cihaz Koruma sigortası ve yeni sigorta ürünleri de artık uygulamadan kolayca alınabiliyor
Müşterilerin ihtiyaç duyduğu anda kolayca alabilecekleri Mobil Cihaz Koruma, Turuncu Hayat ve Ekstrem Güvende olmak üzere 3 yeni sigorta ürünü daha uygulamaya eklendi. Bankanın müşterileri, Mobil Cihaz Koruma ürünü ile mobil cihazlarını kırılma ve kaybolmalara karşı mobil üzerinden kolayca sigortalarken, Turuncu Hayat ve Ekstrem Güvende ile beklenmedik durumlara karşı kendilerini ve sevdiklerini güvenceye alabiliyorlar. Üstelik bir uzman görüşüne ihtiyaç duyarlarsa; artık söz konusun bankanın müşterileri, uygulamadan Cebimdeki Danışman’a bağlanarak, yatırım, birikim ve sigorta ürünleri hakkında görüşebiliyor, ürün satın alabiliyor ve işlem yapabiliyorlar.

“Daha kolay bir bankacılık deneyimi sunmak için dijital kanallarımıza yatırım yapıyoruz”
Türkiye’nin lider dijital kurumu yolunda ilerlediklerini belirten ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı “Bankacılığın geleceğinin dijitalleşmede olduğuna inanıyoruz. Müşteri memnuniyetini stratejimizin merkezine alarak daha kolay bir bankacılık deneyimi sunmak için dijital kanallarımıza yatırım yapmayı ve ING Mobil’i geliştirmeyi sürdürüyoruz. Müşterilerimizin bankacılığa daha az, hayata daha çok zaman ayırmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, uygulama kullanıcıları için hayata geçirdiğimiz güncellemeler ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak yeni özellikler getirmekten mutluyuz. “Her zaman, her yerde ve herkes için inovasyon” görüşüyle ilerleyerek kullanıcı dostu ve zaman kazandıran ürün ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Mobil uygulamanın güncel versiyonunun 26 Ekim’den itibaren uygulama mağazalarından indirildiği belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Balıkesir merkezli 2 ilde düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Balıkesir merkezli 2 ilde jandarma tarafından düzenlenen “Mahzen-31” operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz’un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini belirterek operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 8 şüphelinin yakalandığını açıkladı. "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz" diyen Bakan Yerlikaya operasyonla ilgili şu bilgileri verdi: "Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde; Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Balıkesir ve Bursa’da düzenlenen operasyonlarda ’Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Yağma ve Hırsızlık’ suçlarını örgütlü olarak işleyen organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; borçlandırma yoluyla alıkoyma, silahla tehdit ve darp, gasp ve hırsızlık, yağma ve eziyet, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yaptıkları tespit edildi. Operasyonlar sonucu; av tüfekleri, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, suçta kullanıldığı tespit edilen çok sayıda cep telefonuna el konuldu. Kepsut Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."
Nevşehir 23 Nisan kutlamaları gökyüzünde başladı Kapadokya’da sabahın erken saatlerinde havalanan sıcak hava balonları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türk Bayrakları ile havalandı. UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Miras Listesi’ndeki Kapadokya’da turistlerin Kapadokya’yı kuşbakışı izlemesine imkân sunan sıcak hava balonları, gün doğumundan önce tur için hazırlandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için görevlilerce sepetlerine Türk Bayrakları ve Atatürk posterleri asılan balonlar, güneşin yüzünü göstermesiyle peş peşe gökyüzüne havalandı. Balon pilotu İbrahim Daşdeler, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan’ı Türk Bayrakları ile gökyüzünde kutlayacağız. Umarım coşkuyla kutladığımız bu gelenek her yıl devam eder” şeklinde konuştu. Kapadokya tatili için Eskişehir’den gelen Seval Çıraklı yaptığı açıklamada, “Görsel bir şölen var. Bu nedenle çok heyecanlıyız. Bugün 23 Nisan olması da çok önemli” dedi. Kardelen Çıraklı da “Bugün 23 Nisan, Kapadokya’ya geldik ve balonları izliyoruz. Hem bizim için çok coşkulu bir gün, benim için de heyecanlı bir gün. Burası çok güzel. Gelmek isteyen varsa mutlaka öneriyorum” ifadelerini kullandı. 10 yaşındaki Mahmut Emin Özacar “Bugünü iyi ki yapmışlar. Çünkü biz eğleniyoruz. Benim en mutlu olduğum gün 23 Nisan. Atatürk’e teşekkür ederim, bugünü bize armağan ettiği için” şeklinde konuştu. Öğretmen Berivan Tilki de yaptığı açıklamada “Kapadokya’yı görmek için Adana’dan geliyorum. Ben de bir öğretmenim. Güzel nesiller yetiştirmek bizlerin görevi. Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.