ASAYİŞ - 17 Nisan 2019 Çarşamba 09:04

İstanbul’da motosikletli magandanın kız arkadaşıyla tek teker terörü kamerada

A
A
A
İstanbul’da motosikletli magandanın kız arkadaşıyla tek teker terörü kamerada

TEM Otoyolu ve E-5 Karayolu başta olmak üzere kentin işlek birçok noktasında motosikletli bir maganda, sevgilisini arkasına alarak akan trafikte tek tekerlek üzerinde metrelerce gitti. Trafiği defalarca tehlikeye düşürerek adeta terör estiren motosikletli o anları kaydedip sosyal medyadan yayınladı.

İstanbul'un çeşitli noktalarında trafikte motosikletle tek tekerlek üstünde giden magandalara bir yenisi daha eklendi. TEM Otoyolu Gaziosmanpaşa mevkiinde motosikletli bir maganda, arkadaşlarıyla yolculuk yapmak için yola çıktı. Maganda otoyol üzerinde akan trafikteki araçların arasında tek tekerlek üzerinde metrelerce gitti. Hem kendi hem de sürücülerin canını tehlikeye atan motosikletli, şov uğruna akrobatik hareketler yaptı.

Sevgilisini arkasına alıp terör estirdi

E-5 Karayolu Haliç Köprüsü üzerindeki bir başka görüntüde ise maganda, trafiği tehlikeye düşürdüğü yetmiyormuş gibi arkasına aldığı sevgilisiyle araçların arasından tek tekerlek üzerinde geçti. Bir an olsun sürücüleri umursamayan maganda, otoyolu ve karayolunun yanı sıra Beşiktaş Çırağan Caddesi ve Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde de tehlikeli sürüşüne devam etti. O anları kaydettiren ve kaydeden maganda marifetmiş gibi bir de sosyal medyada yayınladı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, motosikletli magandayı yakalamak için çalışma başlattı.  

Doğan Can Cesur

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya SUBÜ ailesi Ramazan Bayramı için buluştu SUBÜ’nün akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda buluştu. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda bir araya geldi. Spor Bilimleri Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda bir kokteyl ile gerçekleştirilen buluşmaya Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ile birlikte rektör yardımcıları, dekanlar, müdürler, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, koordinatörler, akademisyenler ve idari personeller katıldı. Rektör Sarıbıyık personellerin bayramını tek tek tebrik etti. Personeller de bir araya gelerek bayramlaştı. Özel günlerde özel buluşmalar düzenleyerek bir araya gelmeye özen gösterdiklerini kaydeden SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, “Üniversitemizin kuruluşundan itibaren samimiyet ve hoşgörü üzerine kurulan ilişkilerin devamlılığını bu birlikteliğimiz sağlıyor. Hamdolsun çalışma arkadaşlarımız SUBÜ’deki huzur ortamının oluşmasında ve korunmasında büyük pay sahibiler. Ramazan, zaten manevi atmosferiyle bizleri kuşatıyor. Bunun üzerine yaşadığımız bayram sevinci çalışma ortamımızdaki kaynaşmaya ve ailemizin bağlarının daha da güçlenmesine vesile oluyor. Bu tarz buluşmaları bir gelenek haline getirmekten ve devamlılığını sağlamaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.