ASAYİŞ - 08 Ağustos 2014 Cuma 18:18

Uyuşturucuyla Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı

A
A
A
Uyuşturucuyla Yakalanan 3 Kişi Tutuklandı

Samsun'da polisin bir eve düzenlediği operasyonda satışa hazır bonzai, esrar ve uyuşturucu tartmada kullanılan hassas terazi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldığı 4 kişiden 3'ü tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İstanbul'dan getirilen uyuşturucu maddelerin Samsun'da satılacağı istihbaratını aldı. Narkotik polisi, Atakum ilçesi Atakent mevkisinde bir eve yaptığı operasyonda satışa hazır poşetler içinde 108 gram bonzai, 22 gram esrar ve uyuşturucu tartmada kullanılan hassas terazi ele geçirdi. Olayla ilgili M.B.(27), F.B.(35), K.Ö.(24) ve S.B.(23) gözaltına alındı.
Polisteki sorgusu tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. S.B. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakılırken, nöbetçi mahkemeye ifade veren M.B., F.B. ve K.Ö. ise "uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarından tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir