GÜNDEM - 24 Ocak 2021 Pazar 17:22

Kadıköy’de manavda silahlı saldırı: 1 yaralı

A
A
A
Kadıköy’de manavda silahlı saldırı: 1 yaralı

Kadıköy’de bir kişi, aralarında anlaşmazlık bulunan şahsı silahla vurdu. Bacağından yaralanan şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheli gözaltına alındı.

Olay, Kadıköy Merdivenköy Mahallesi Mandıra Caddesi üzerinde bulunan bir manavda saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında anlaşmazlık bulunan travesti Mahsun C. ile manav dükkanı sahibi Sabır T. arasında kavga çıktı. Kavganın büyümesiyle Sabır T., silahını çıkararak Mahsun C.’ye ateş etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bacağından yaralanan Mahsun C. ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheli Sabır T. polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Kadıköy’de manavda silahlı saldırı: 1 yaralı

Olay yeri inceleme ekipleri, manav reyonunda sebzelerin arasında boş kovan aradı.

Kadıköy’de manavda silahlı saldırı: 1 yaralı

Mahalle sakinlerinden biri, “Devamlı alışveriş yaptığımız bir manav. İyi bir esnaf, sıkıntısı yoktu. Bilemiyorum” dedi.

Bir vatandaş ise, “Silah sesi gelince dışarıya koştuk ne oldu diye. Herhalde müşteriymiş. Biz de bilmiyoruz. Yardım edelim diye geldik ama ambulans götürüyordu” diye konuştu.

Öte yandan, Mahsun C.’nin yaralı bir şekilde yerde oturduğu sırada bir vatandaşın alışveriş yapmaya devam etmesi dikkat çekti.

Gamze Erdemir - Aykut Zor
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir İzmir merkezli “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından paylaşım yaparak operasyonlar hakkında bilgi verdi. Bakan Yerlikaya’nın verdiği bilgilere göre, İzmir merkezli olarak Mersin ve Van’da gerçekleştirilen “Mahzen-13” operasyonlarında elebaşılığını Tahsim Aktaş ve Murat Hanaylıoğlu’nun yaptığı 2 ayrı suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda toplam 25 şüpheli yakalanırken 16 adet tabanca, 2 adet tam otomatik uzun namlulu silah, 10 adet tüfek, çok sayıda fişek, tüfek kartuşu ve muhtelif miktarda uyuşturucuya ise el konuldu. Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İzmir merkezli Mersin ve Van’da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, eğlence mekanlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalıştıkları, esnaflara ait işyerlerini kurşunladıkları, silahlı tehdit ile mağdur şahıslara zorla senet imzalattırdıkları, 3’üncü şahıslar adına para tahsilatı yaptıkları, silah ticareti yaptıkları, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.