ASAYİŞ - 03 Aralık 2020 Perşembe 09:56

Kağıthane’de akıl almaz kaza

A
A
A
Kağıthane’de akıl almaz kaza

Kağıthane’de sokak arasında kontrolden çıkan araba bina ile istinat duvarı arasında bulunan 10 metrelik boşluğa düştü. Kazada araç sürücüsü yaralanırken araba kullanılamaz hale geldi.

Kaza, Kağıthane Şirintepe mahallesi Atılgan sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Erdem yaşarın kontrolünde olan 34 PA 5825 plakalı araç sokağa girdiği esnada kontrolden çıktı. Daha sonra sokakta bulunan demir korkulukları kırıp, bina ile istinat duvarı arasına bulunan 10 metrelik boşluğa düştü düştü. Olayı duyan vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı hastaneye kaldırdı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri arabayı çıkartmak için çalışma başlattı.

Çıkarılan otomobil bu seferde kablolara takıldı

Bina boşluğundan çıkarılan otomobil bu seferde sokak ortasında bulunan elektrik kablolarına değme tehlikesi yaşattı. Ekipler tarafından aşağı indirilen araç daha sonra boş bir yere bırakıldı. Kaza sonucu yıkılan demirlerin yerine ise Belediye ekipleri tarafından geçici önlem alındı

“Biz deprem zannettik“

Mehmet Salih Güney, ”Biz içerde oturuyorduk. Büyük bir gürültüyle sarsılıp dışarı çıktık. Sonra demirlerin olmadığını fark ettim. Baktım aşağıda araba var. Arabanın içinde de bir çocuk vardı. Sürücünün durumu iyiydi ambulansla hastaneye gönderdik şu anda arabayı çıkarmak uğraşıyoruz çok büyük bir gürültüydü acayipti biz deprem zannettik" dedi.

Veysel Ensar Gökcegözog
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Elazığ İşitme cihazları şirketi, Sakatlar Derneği Üyelerine destek için özel bir kampanya başlattı Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile bir işitme cihazları şirketi arasında yüzde 30’luk indirim protokolü imzalandı. Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde faaliyet gösteren bir işitme cihazları şirketi arasında dernek üyeleri ve üyelerinin 1., 2. ve 3. yakınları dahil yüzde 30’luk indirimli cihazlar ile ilgili tüm hizmetleri kapsayan protokol imzalandı. Dernek binasında düzenlenen imza protokolüne, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ve İşitme Cihazları Merkezi ve Tıbbi Ürünler TİC. LTD. ŞTİ. Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan katılarak protokol imzalandı. Protokol uyarınca, işitme cihazı alacak olan dernek üyeleri ve yakınlarına 20 ay boyunca cihaz fiyatlarında yüzde 30 indirim uygulanacak. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, ’’Bugün işitme engelli kardeşlerimiz için anlamlı bir imza attık. Engelli kardeşlerimiz ve onların 1., 2. ve 3. yakınlarına cihazları ile ilgili indirim protokolü yaptık. Bu indirim protokolü kampanya dışında olan fiyat indirimi olan bir protokol. Bu anlamlı destekleri için işitme cihazları şirketi bölge müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi. İşitme Cihazları Merkezi Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan ise ’’Bugün Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile yüzde 30 indirim protokolü imzaladık. Bu indirimden tüm dernek üyeleri ve üyelerinde 1., 2. ve 3. yakınları da faydalanabilecekler. İşitme cihazları şirketi olarak tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.