SPOR - 22 Ocak 2009 Perşembe 11:12

"Kaka'nın yaptığı işi saygıyla karşılıyorum"

A
A
A
"Kaka'nın yaptığı işi saygıyla karşılıyorum"

Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın verdiği kararı saygıyla karşıladığını söyledi...

Türkcell Süper Ligi'nin 17. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, çalışmalarını tam kadro sürdürüyor.

Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör Nurullah Sağlam yönetiminde yapılan çalışmalara tüm futbolcular katıldı. Neşeli geçen antrenman, düz koşunun ardından ısınma hareketleri ile devam etti. Kırmızı-siyahlılar ısınma hareketlerinin ardından, 5-2 çalışması ve çift kale maç yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Mehmet Yozgatlı ise, toplu çalışmalara katılmayarak, takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, yaptığı açıklamada, Eskişehirspor deplasmanına tam kadro hazırlandıklarını, sadece hafif sakatlığı bulunan Mehmet Yozgatlı'nın durumunun belli olmadığını kaydetti. Sağlam, "Gerçekten zorlu bir müsabakaya gideceğimizin bilincindeyiz. Rakibimiz kadar iklim şartlarının da önemli olduğu bir müsabaka olacak. Onun için de hiç kolay olmayacak. Özellikle rakibimizin 18 puanda olması ve alt bölgeyi daha fazla hissetmesi bizim için dezavantaj. Dolayısıyla iyi bir başlangıç yapmak isteyecekler" dedi.

Gaziantepspor olarak her maça olduğu gibi Eskişehirspor deplasmanına da, 3 puan parolasıyla gideceklerini ifade eden Sağlam, "Biz de kupadan elenme sonrası lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kupa, farklı baktığımız bir olaydı, maalesef devam edemedik. Dediğim gibi bizim için lige tam anlamıyla sarılma zamanı. Eskişehirspor maçı, bizim için ileriye dönük iyi işler, daha iyi işler yapabilmek için mutlak iyi sonuç almamız gereken bir müsabaka. Rakibimizin kolay gol bulabilen bir yapısı var. Kendimize yakışır bir futbol oynayıp, iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Sağlam, ünlü futbolcu Kaka'nın transferini de değerlendirerek, "İnsanların hedeflerinin para olmadığını bilmek keyif veriyor. Kaka'nın hedefleri içerisinde orada tarihe geçmek, tarih olmak var. Yaptığı işi saygıyla karşılıyorum. Basından takip ettiğimiz kadarıyla zaten yetenekli, çok iyi ve karakterli bir oyuncu. Umut ediyorum hedeflerine ulaşır" şeklinde konuştu.

ORHAN ÇİÇEK - GAZİANTEP

Bunlar Da İlginizi Çekebilir