GÜNDEM - 23 Nisan 2021 Cuma 11:56

Kamyonetinde son anda fark edip bulduğu yavru kedileri şırınga ile besliyor

A
A
A
Kamyonetinde son anda fark edip bulduğu yavru kedileri şırınga ile besliyor

Antalya'da tüccar Semih Yeşilağaç, yük taşıdığı kamyonetin kasa arasında fark ettiği 3 yavru kediyi kurtardı. Yeşilağaç, annesini bulamadığı kedileri şırınga ile bebek gibi besliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali’nde tüccarlık yapan Semih Yeşilağaç, ürün nakliyatı yaptıkları kamyonetin arka bölümünden kedi sesleri geldiğini duydu. Aracın etrafında çalışanlarla inceleme yapan Yeşilağaç, stepne bölümünün üzerindeki boşluktaki kedi yavrularını farketti. Yavru kedileri bulunduğu yerden çıkaran Semih Yeşilağaç, plastik bir kasa içine yuva yaptı. Çalışanlar etrafta anne kediyi arasa da bulamadı. Yeşilağaç, sürekli miyavlayan kedileri süt alıp önce biberonla beslemeye çalıştı. Kedilerin sütü içmemesi üzerine başka bir yol deneyen Semih Yeşilağaç, iğnesini çıkardığı enjektör yardımıyla yavruların beslemesini yapmayı başardı. Yeşilağaç, belirli aralıklarla hesap tuttuğu masanın üzerine çıkardığı yavru kedileri tek tek elleriyle besliyor. Çalıştıkları alanın neşe kaynağı olan kedileri beslemek için ise tüm çalışanlar seferber oluyor.

"Fark etmesek ölürlerdi"

Tüccar Semih Yeşilağaç, kamyonetin arka bölümünden gelen sesler üzerine baktıklarında istetme üzerindeki boşlukta kedi yavruları gördüklerini söyledi. 3 yavruyu kurtardıklarını dile getiren Yeşilağaç, "Hemen bir sandık içine yuva yaptık. Sütle besliyoruz. Sütü biberonla veremedik, enjektör yardımıyla ağızlarına bebek gibi veriyoruz. Biz yapılması gerekeni yaptık. Onlar da bir canlı. Biz fark etmeden yola gitsek ölürlerdi. Sahiplendireceğiz. Kimse gelip sahiplenmezse biz kendimiz bakarız. Süt ve mamalarını alırız” dedi.

İsa Akar-Akif Yılmaz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Manisa CHP Genel Başkanı Özel halk buluşmasının finalini Turgutlu’da yapacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel halk buluşmalarının finalini memleketi Manisa’nın Turgutlu ilçesinde gerçekleştirecek. Halk buluşması 29 Mart Cuma günü saat 17.30’da Koza Parkı Kavşağı’ında gerçekleşecek. Görkemli bir final ile seçim çalışmalarının noktalamak isteyen Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’i Turgutlu’da ağırlayacak. Halk buluşması aynı zamanda CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın’ın seçim kampanyasındaki son halk buluşması olacak. Büyük halk buluşması 29 Mart Cuma günü saat 17.30’da Koza Parkı Kavşağı’ında gerçekleşecek. “Tarihi bir buluşma olacak” Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Çetin Akın, “Aylardır çok güzel bir kampanya yürütüyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinin son halk buluşmasını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek’in katılımı ile Turgutlu’muzda yapacağız. Bu yönüyle tarihi bir buluşma olacak. Turgutlu’muzda ve Manisa’mızda umut zirvede, heyecan yüksek; kazanmaya hazırız. Tüm hemşehrilerimi 29 Mart Cuma günü saat 17.30’da Koza Parkı Kavşağı’ında gerçekleştirecek olduğumuz büyük buluşmaya davet ediyorum” dedi.