SPOR - 12 Haziran 2019 Çarşamba 16:48

Karaman'ın Tercihi Kayserispor

A
A
A
Karaman'ın Tercihi Kayserispor

Transfer teklifleri alan Teknik Direktör Hikmet Karaman, tercihini Kayserispor'dan yana kullanıyor.

İstikbal Mobilya Kayserispor ile yeni sezon öncesinde prensipte anlaşan Teknik Direktör Hikmet Karaman, Kayseri'de görevine devam etmek istiyor. İstikbal Mobilya Kayserispor Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akın, Karaman'ın Kayseri'de kalmak istediğini söyledi. İHA muhabirine açıklama yapan Süleyman Akın, "Geçen sezon lig serüveninde bizlerle yol yürüyen sayın Hikmet Karaman ile yeni sezonda da beraber çalışmak istiyoruz. Lig biter bitmez kendisi ile prensipte anlaştık. Kendisi Kayserispor'da olmaktan dolayı mutlu. Kendisi ile görüştüm. Şuan 2 takımdan teklif aldığını ifade etti. Ancak Kayserispor'a söz verdiği için gelen teklifleri değerlendirmiyor. Kayserispor ile uzun yıllar çalışmaya hazır. Tatilden sonra Kayseri'ye gelerek çalışmalara başlayacak" dedi.
Süleyman Akın, yeni sezon için güçlü bir kadro kurulması için çalışmalar yapıldığını ve Kayseri'den ekonomik anlamda destek istediklerini de sözlerine ekledi.  

Yüksel Yıkılmaz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu Ankara’nın Pursaklar ilçesinde 5 Hanımevi’de düzenlenen kurslarda eğitim alan 7 bin 177 kadın yeni hobiler kazanarak sosyalleşme fırsatı buldu. Pursaklar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 5 farklı mahallede Hanımevleri açıldı. 76 branş ve 307 farklı kursta eğitim gören 7 bin 177 kursiyer, haftanın 5 günü aldıkları eğitimlerle yeni meslek edinme ve yeni hobiler edinme fırsatı buldu. Ayrıca, bu kurslara katılan ve başarılı olan kadınlar, aldıkları eğitim sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika alarak iş hayatına daha kolay atılma fırsatı buldu. Kadınların sosyal yaşama aktif olarak katılmalarının kendileri son derece önemli olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ‘‘İlçemizin dört bir yanına yeni Hanım Evleri kazandırdık. Kursiyerlerimiz burada, hem yeni arkadaşlıklar ediniyor, hem de aile bütçesine katkı da bulunacak meslekler öğreniyorlar. Hanım Evlerimiz sosyal ve kültürel dönüşümün önemli mihenk taşlarından birini oluşturuyor. Onlar için güzel bir aktivite alanı oluyor. Kadınların kurslarda başarılı işler ortaya koymaları da bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kullandı. Hanımevlerinde; bilgisayar kullanımı, hızlı klavye, sekreterlik, bilgisayarlı muhasebe, işaret dili, çocuk gelişimi, İngilizce, Arapça, Osmanlıca, güzel konuşma, diksiyon kursları, takı tasarımı, kazaziye, iğne oyası, kurdele nakışı, mefruşat, dikiş, cilt bakımı, makyaj, aşçılık, pastacılık, yağlı boya resim, üç boyutlu perspektif resim ve tezhip gibi 76 branşta yüzlerce farklı mesleki ve hobi kursları eğitimi veriliyor.