ASAYİŞ - 20 Ocak 2020 Pazartesi 15:53

Karlı yolda faciadan dönüldü: 3 yaralı

A
A
A
Karlı yolda faciadan dönüldü: 3 yaralı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak kontrolden çıkan otomobil, sürücünün refleksiyle uçurumun kenarında durdu. Kazada 3 kişi yaralandı.

 Edinilen bilgiye göre, kaza, Tokat’ın Reşadiye ilçesi ile ilçeye bağlı Hasanşeyh Beldesi arasındaki karayolunda meydana geldi. Beldeden ilçeye doğru seyreden Yücel Aktepe yönetimindeki 06 BP 4794 plakalı otomobil, Doğantepe Mevkiinde kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak kontrolden çıktı. Araç sürücüsünün refleksi ile uçurumdan yuvarlanmaya ramak kala durabilen otomobildeki 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yolda seyreden bir başka vatandaşın durumu jandarma ekiplerine bildirmesiyle birlikte olay yerine jandarma trafik ekipleri ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza yapan otomobil Reşadiye Belediyesi’ne ait vinçle bulunduğu yerden kaldırılarak ilçeye götürüldü.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Dursun Ekrem Er
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, makamında vatandaşları ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul etti. İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları nezaketle karşılayan Başkan Aydın, yeni dönemde Osmangazi’de yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, merkez hizmet binasında bulunan başkanlık makamının kapılarını, kendisine tebrik dileklerini iletmek isteyen vatandaşlara açtı. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile vatandaşları, belirli gün ve saat aralığında makamında kabul eden Başkan Aydın, her kesimden yüzlerce misafirini nezaketle karşıladı. Belirlenen program doğrultusunda, belediye makamını ziyaret eden vatandaşlar, Başkan Aydın’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vatandaşlarla görüşerek, talep, öneri ve şikayetlerini dinleyen Aydın, halk tarafından kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi ve sıkıntıların giderilmesi adına da sık sık not aldırdı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Aydın, “Türkiye’nin en güzel ilçesi Osmangazi’de hemşehrilerimize hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tebrik ziyaretinden bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kapılarımız tüm halkımıza sonuna kadar açık olacak” dedi.