SPOR - 21 Ocak 2020 Salı 10:29

Kartal çıkış arıyor

A
A
A
Kartal çıkış arıyor

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında BB Erzurumspor’u konuk edecek olan Beşiktaş, turu geçerek moral kazanmak istiyor.

Süper Lig’in ikinci yarısına Sivasspor mağlubiyetiyle başlayan ve zirvenin 10 puan gerisinde kalan Beşiktaş, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu BB Erzurumspor ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek.

Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetle siyah-beyazlılarda moraller yerle bir olurken, Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolcuların kendisini toparlaması için takıma 1 gün izin vermişti.

Bugün yapılacak olan tek antrenmanla maça hazırlanıp ardından kampa girecek olan Beşiktaş’ta tek hedef kupada çeyrek finale yükselmek. Ligde zirvenin gerisinde kalan ve özellikle kupada sonuna kadar gitmek isteyen Avcı’nın ekibi, TFF 1. Lig temsilcisi BB Erzurumspor karşısında hata yapmak istemiyor.

Erken gol fark getirir

Takımın moral kazanması ve alınacak sonucun lige de yansımasını isteyen Teknik Direktör Abdullah Avcı, maçın başından itibaren rakibe baskı uygulamak istiyor. Hafta sonunda zorlu Göztepe ve ardından da Rizespor deplasmanına gidecek olan siyah-beyazlılar, 2 deplasmanı kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Avcı, özellikle kupada bir üst tura yükselmenin moral anlamında takımı pozitif yönde etkileyeceğini düşünüyor.

Vodafone Park’ta yarın saat 20.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Serkan Tokat yönetecek. Mustafa Sönmez ve Mustafa Savranlar, Tokat’ın yardımcılığını yapacak.

Bozhan Memiş
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Odunpazarı’nda işçilerin promosyonları düzenlendi Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Odunpazarı A.Ş’de çalışan işçiler için banka promosyon ihalesi düzenledi. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nde gerçekleştirilen banka promosyon ihalesi sonucunda belediye çalışanları 26 bin 500 TL promosyon hakkı elde etti. 2024-2027 yıllarını kapsayan 3 yıllık Banka Promosyon Sözleşmesi, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un makamında imzalandı. İmza törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İş Bankası Atatürk Bulvarı Şubesi Müdürü Tülin Coşkun, Odunpazarı A.Ş. Genel Müdürü Nilgün Paşaoğlu Armutlu ve Belediye-İş Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak katıldı. “İşçilerimize hayırlı olsun” İmza töreninde konuşan Başkan Kurt, “Odunpazarı A.Ş.’de çalışan işçilerimizin maaş promosyon sözleşmesini imzalıyoruz. Yapılan ihalede işçilerimizin maaşlarının bundan sonra İş Bankası’ndan ödenmesi konusunda anlaştık. Ben İş Bankası yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum. Hem sendikamıza hem şirketimize hem de işçilerimize hayırlı olsun” dedi. “Çok mutlu olduk” Maaş anlaşması ihalesi ile İş Bankası ile çalışılmasından gurur duyduklarını söyleyen İş Bankası Atatürk Bulvarı Şubesi Müdürü Tülin Coşkun, çok mutlu olduklarını belirtti. Her iki kuruma da hayırlı olmasını dileyen Coşkun, “Kişi başı 3 yıllık peşin 26 bin 500 TL olarak anlaşmamızı yaptık. Tüm çalışanlara hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. İşçiler, maaş promosyonlarını 15 Mart çarşamba günü alabilecek.
Sivas Sivas’ta üniversite öğrencileri Filistin için yürüdü Sivas’ta üniversite öğrencileri, İsrail’in Gazze’de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirip, ardından basın açıklaması yaptı. Sivas’ta üniversite öğrencileri tarafından İsrail’in Gazze’de devam ettirdiği katliam ve soykırımı protesto etmek amacıyla yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşe Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Alim Yıldız ile öğrenciler katıldı. Katılımcılar ellerindeki pankartlar ve sloganlarla yürüyerek İsrail’i protesto etti. Destek yürüyüşü, Üniversite hastanesinin önünden başlayarak üniversite yerleşkesi içerisinde bulunan öğrenci yemekhanesinin önünde son buldu. Yürüyüş tek sıra halinde gerçekleştirildi. Yapılan basın açıklamasının ardından program sona erdi. “Bu zulmü protesto etmek için buradayız” Yeni Hilal Derneği Üniversite Başkanı Eşref Doğan, insanlık suçuna ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadıklarını göstermek ve bu zulmü protesto etmek için burada olduklarını ifade ederek, “Bugün burada Gazze’de İsrail’in saldırılarıyla hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerimize rahmet dilemek, Filistinli kardeşlerimizin sesi olmak için bir araya gelsek de sadece Filistin halkı üzerinde değil tüm Müslümanların üzerinde oynanan kirli oyunları ifade etmek ve dünyanın her köşesinde oluk oluk Müslüman kanı akıtıldığına da haykırmak için buradayız. Bütün İslam coğrafyasının yanındayız. Çağı utandıracak bu soykırımı ve adi zulmü yapan İsrail’e maşasını tutan demokrasi ve insan hakları kavramlarını kullanan bu katliamlara seyirci kalarak adeta bu insanlık suçuna ortak olan ülkelere tepkisiz kalmadığımızı göstermek ve bu zulmü protesto etmek için buradayız” diye konuştu.