SPOR - 06 Temmuz 2020 Pazartesi 20:32

Kayserispor Beşiktaş Canlı Anlatım

A
A
A
Kayserispor Beşiktaş Canlı Anlatım

Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

KAYSERİSPOR:3 BEŞİKTAŞ:1

MAÇ SONUCU

90'Hakem Arda Kardeşler maçı bitiren son düdüğü çalıyor ve Hes Kablo Kayserispor Beşiktaş'ı kendi evinde 3-1 mağlup ediyor.

90'Atiba Hutchinson'ın hızlı kullandığı serbest vuruş sonrası Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte Kevin-Prince Boateng kafa vuruşunu yapıyor ve top kaleci Silviu Lung'ta kalıyor.

90'Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 6 dakika ilave ediliyor.

87'Hes Kablo Kayserispo riki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Artem Kravets ile Miguel Lopes oyuyndan çıkarken Emre Taşdemir ile Aksel Aktaş oyuna giren isimler oluyo

86'GOOOLL!! Hes Kablo Kayserispor, Artem Kravets'ın golüyle karşılaşmada skoru 3-1'e getiriyor.

84'Beşiktaşta bu dakikada dördüncü oyuncu değişikliğini yapıyor. Güven Yalçın Abdoulay Diaby'nin yerine oyuna giriyor.

83'GOOOLL!! Hes Kablo Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar'ın golüyle 2-1 öne geçiyor. Sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Hasan Hüseyin Acar kaleyi düşünüyor ve topu ağlara gönderiyor.

83'Hasan Hüseyin Acar'in kullandığı serbest vuruşta Cristian Sapunaru kafa vuruşu ile topu ağlara gönderiyor fakat Hasan Hüseyin Acar serbest vuruşu düdükten önce kullanması dolayısıyla hakem Arda Kardeşler golü geçersiz sayıyor.

80'Ben Rienstra'nın ceza sahası dışından sağ ayağıyla gelişine yaptığı vuru

74'Golde asisti yapan isim Kevin-Prince Boateng oluyor.

74'GOOOLL!! Beşiktaş, Atiba Hutchinson'ın golüyle beraberliği yakalıyor.

71'Geriden atılan uzun pasa hareketlenen Artem Kravets sağ taraftan ceza sahasına girip kaleci ile karşı karşıya kalıyor. Topun dibine giren Artem Kravets'in şutunda Ersin Destanoğlu topu çeliyor ve Artem Kravets çarpan top auta giidyor.

70'Beşiktaş bu dakikalarda kısa paslarla rakip yarı alanda etkili olmaya çalışıyor.

58'Ceza sahası dışından Necip Uysal'ın şutunda top kaleci Silviu Lung'un önünde kalıyor.

57'Atiba Hutchinson'ın ara pasında ceza sahasına giren Abdoulay Diaby'in şutunu kaleci Silviu Lung topu ayakları ile çeliyor.

57'Sağ kanattan topla ilerleyen Jeremain Lens ortasında top hiçbir takım arkadaşını bulmuyor.

56'Jeremain Lens'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Hes Kablo Kayserispor savunması topu uzaklaştırıyor.

53'Jeremain Lens'e yaptığı müdahale sonrası Enver Cenk Şahin sarı kart görüyor.

51'Golde asisti yapan isim Enver Cenk Şahin oluyor.

51'GOOOLL!! Hes Kablo Kayserispor, Hasan Hüseyin Acar'ın golüyle öne geçiyor. Hazırlık paslarıyla çıkmaya çalışan Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz ceza sahası yayında bir anda dengesini kaybedip topu Enver Cenk Şahin'e kaptırıyor ve sağdan koşu yapan Hasan Hüseyin Acar'a bekletmeden ara pasını veriyor. Hasan Hüseyin Acar ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşur buluşmaz şutunu çekiyor ve topu ağlara gönderiyor.

47' Abdoulay Diaby, Zoran Kvrzic'e arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

46'Sağ kanattan Gökhan Gönül'ün ortasında Hes Kablo Kayserispor savunması topu uzaklaştırıyor.

46'İkinci yarı Beşiktaş'ın vuruşuyla başlıyor.

45'Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor.

45'İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

42'Beşiktaş Burak Yılmaz ile gole yaklaşıyor. Mohamed Elneny'nin şişirdiği topta Atiba Hutchinson topu göğsü ile ceza sahası içinde sağ kanatta koşu yapan Abdoulay Diaby'e aktarıyor. Abdoulay Diaby'nin ortasına iyi yükselen Burak Yılmaz uzak direğe doğru kafa vuruşunu yapıyor ve kaleci Silviu Lung topu sonda eliyle kornere çelmeyi başarıyor.

39'Beşiktaş'ta sol çaprazdan kazanılan serbest vuruş için topun başına Burak Yılmaz geçiyor. Burak Yılmaz'ın sağ ayağıyla şutunda top üstten auta gidiyor.

37'Gökhan Gönül'ün pasına Gustavo Campanharo elle müdahale etmesiyle hakem Arda Kardeşler serbhest vuruşu veriyor.

35'Mohamed Elneny'nin kafa ile indirdiği topta Burak Yılmaz gelişine sol ayakla yağtığı vuruşta top yandan farklı bir biçimde auta gidiyor.

31' Sağ kanatta topla buluşan Burak Yılmaz'ın ortasında arka direkte Abdoulay Diaby sol ayağıyla gelişine vurduğu yarım vole vuruşta top yan ağlarda kalıyor.

28'Beşiktaş Atiba Hutchinson ile gole çok yaklaşıyor. Sağ çaprazdan Jeremain Lens arka direğe doğru yaptığı ortasında Atiba Hutchinson'ın altıpas çizgisinede yaptığı kafa vuruşunu Silviu Lung topu son anda çelmeyi başarıyor.

23'Jeremain Lens'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

23'Sağ kanattan Jeremain Lens'in yaptığı ortada Abdoulay Diaby penaltı noktasında yaptığı kafa vuruşunu kaleci Silviu Lung son anda kornere çeliyor.

21'Pedro Henrique sol çaprazdan ceza shasına girer girmez yaptığı vuruş üstten auta gidiyor.

14'Jeremain Lens'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Hes Kablo Kayserispor savunması topu uzaklaştırıyor.

12'Beşiktaş'ta kaleyi karşıdan gören noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına Jeremain Lens geçiyor. Jeremain Lens'in arka direğe yaptığı ortasına hareketlenen Atiba Hutchinson ofsayta yakalanıyor

9'Artem Kravets'in defansın arkasına attığı pasa hareketlenen Pedro Henrique için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

6'Jeremain Lens'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Hes Kablo Kayserispor savunması topu uzaklaştırıyor

3'Gökhan Gönül'ün sağ kanattan yaptığı ortayı Hes Kablo Kayserispor savunması uzaklaştırıyor.

1'Artem Kravets'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top üstten auta çıkıyor.

1'Hakem Mete Kalkavan'ın düdüğüyle karşılaşma Hes Kablo Kayserispor'un vuruşuyla başlıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilden: AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Karacadağ bölgesinde koyunculuğun arttırılması için belediye olarak hibe desteği vereceklerini açıkladı. 100 adetten az olmamak kaydıyla her sürünün yüzde 50’sini belediye olarak kendilerinin karşılayacağını aktaran Bilden, beş yıl içerisinde buradaki koyun varlığını yüzde 200 civarında arttırmayı planladıklarını söyledi. AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, seçim çalışmalarına ilçe ve köy ziyaretleriyle devam etti. Karacadağ’ın eteklerindeki Çınar ilçesine bağlı köylere giderek vatandaşlarla bir araya gelen Bilden, köylülerin sorunlarını dinledi. “Her koyun sürüsünün yüzde 50’sini hibe edeceğiz" En çok yol, elektrik ve koyunculuk ile ilgili sorunların kendisine aktarıldığını ifade eden Bilden, koyunculukla ilgili köylülere müjde verdi. Seçilmesi durumunda köylerdeki sürü sayılarını arttırmak için 100 adetten az olmamak kaydıyla her sürünün yüzde ellisini büyükşehir belediyesi olarak kendilerinin karşılayacağını taahhüt etti. 5 yıl içerisinde bölgedeki koyun varlığını yüzde 200 civarında arttıracaklarını vurgulayan Mehmet Halis Bilden, “Bugün 16 köy planladık, huzur içerisinde vatandaşlarımıza uğruyoruz, onların bir sorunları, dertleri, problemleri var mı bunları onlarla istişare ediyoruz. Tabi şimdiye kadar köylerimizin yollarını, köy içi iyileştirmeleri yapmışız, bazılarının da var, onları konuşuyoruz. Elektrikle ilgili sorunlarını köylüler dile getiriyor, yine koyunculukla ilgili sorunları var. İnşallah bizim başkanlığımız döneminde koyunculuğu ciddi bir şekilde destekleyeceğiz, özelikle Karacadağ bölgemizde yıllardan beri süregelen koyunculuk faaliyetleri var, hem et hem de sütle ilgili ülkemizin tarım potansiyeline katkı sağlıyorlar. Ama son zamanlarda özellikle çoban sıkıntısı var ve buraya sürü sayımızı ciddi şekilde arttıracağız, belediye olarak da her sürünün yüzde ellisini belediye olarak biz destekleyeceğiz. İyi ırkları getireceğiz, özellikle zom ırkı var burada, ivesi var, karaman var, köylülerimiz hangisini isterlerse 100 adetten az olmamak kaydıyla yarısını belediye olarak biz karşılayacağız, yarısını da onlar karşılayacaklar ve beş yıl içerisinde buradaki koyun varlığımızı yüzde 200 civarında arttırmayı planlıyoruz. Belediye olarak da etin tedarikinde doğal olarak, endemik olarak katkımız olacak inşallah. Gece 12’ye kadar köylerimizi geziyoruz ve huzur içerisinde güzel bir siyasi çalışma yapıyoruz, 31 Mart’ta inşallah biz zaferle Diyarbakır’dan çıkmış olacağız” diye konuştu.