EĞİTİM - 26 Ağustos 2021 Perşembe 09:39

Kırtasiye ve okul alışverişinde AB standartlarında güvenli ürün

A
A
A
Kırtasiye ve okul alışverişinde AB standartlarında güvenli ürün

CarrefourSA, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı çerçevesinde kırtasiye ve okul alışverişi için doğru üretici ile çalışarak müşterilerine doğru ürünü doğru fiyatla buluşturmayı hedefliyor. Risk değerlendirmesine göre belirlenen kırtasiye ürünlerinin Avrupa Birliği mevzuatları doğrultusunda akredite laboratuvarlar tarafından gerçekleştirilen test raporları CarrefourSA Kalite Güvence Departmanı tarafından incelenip onaylandıktan sonra reyonlarda yer almasına izin veriliyor.

Tüm Türkiye’ye kargo hizmeti

CarrefourSA, bu yıl kırtasiye ve okulalışverişi çerçevesinde marketlerinde 2 bin, carrefoursa.com üzerinden de 6 bin kırtasiye ürünü ve 15 bin kitap çeşidini müşterileriyle buluşturuyor. Marketlerinin yanı sıra carrefoursa.com veya CarrefourSA Online Market üzerinden yapılacak kırtasiye ve okul alışverişlerinde Türkiye’nin her yerine kargo hizmetiyle ürünleri ulaştırıyor.

Binlerce ürün çeşidiyle öğrencilerin yanında

Firma kapsamında 4’lü silgiler 3,99 TL’den, 8’li kurşun kalemler 5,99 TL’den, defterler 3,99 TL’den, kalem kutuları 5,99 TL’den, mataralar 13,5 TL’den, fotokopi kağıdı 22,99 TL’den ve okul çantaları da 28,99 TL’den başlıyor.

Alışverişin doğrusu kazandırıyor

Kırtasiye ve okul alışverişi için 26 Ağustos - 19 Eylül tarihleri arasında, CarrefourSA Kart ile CarrefourSA marketlerinden, carrefoursa.com veya CarrefourSA Online Market Uygulamasından tek seferde yapacakları 300 TL ve üzeri alışverişe 30 TL puan, 500 TL ve üzeri alışverişe 50 TL puan kazanıyor. Bunun yanı sıra 27 - 29 Ağustos tarihleri arasında yine kurum kartı ile yapılan her 75 TL’lik alışverişe 12’li Çantalı Pritt Pastel Boya, 35,99 TL yerine 14 TL’den satışa sunulacak.

Kırtasiye ve okul alışverişinde AB standartlarında güvenli ürün

UNICEF ve TOG’a destek

Yapılacak her 50 TL ve üzeri okul çantası alışverişinin 1 TL’si “Bu Yük Çocuklara Büyük” mottosuyla UNICEF’in tarımda mevsimlik çocuk işçiliği önlemek için yapılan çalışmalarına destek olarak aktarılacak.
Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle CarrefourSA marketlerinden veya CarrefourSA.com üzerinden “Her Paket Bir Çocuğa Destek” mottosuyla yapılacak her 50 TL’lik kırtasiye paketi, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

AB standartlarında güvenli ürün

Anaokulundan üniversiteye kadar ihtiyaç duyulan tüm kırtasiye malzemelerinin yanı sıra okul alışverişi kapsamındaki çanta, kıyafet, ayakkabı, eşofman takımları, iç çamaşırı ve hatta öğrenci odasından sarf malzemeye, küçük ev aletlerinden pişirme aparatlarına kadar tüm ürünler müşterilerin beğenisine sunuluyor. Risk değerlendirmesine göre belirlenen kırtasiye ürünlerinin Avrupa Birliği mevzuatları doğrultusunda akredite laboratuvarlar tarafından gerçekleştirilen test raporları CarrefourSA Kalite Güvence Departmanı tarafından incelenip onaylandıktan sonra reyonlarda yer almasına izin veriliyor.

Kırtasiye ve okul alışverişinde AB standartlarında güvenli ürün

Axess, CarrefourSA’da kazandırıyor

Axess, 19 Ağustos - 19 Eylül tarihleri arasında farklı günlerde CarrefourSA’larda ve CarrefourSA.com’da tek seferde yapılacak 2 adet 300 TL ve üzeri alışverişe 50 TL Chip Para kazandırıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya 15 metrelik uçurumdan uçtular, hayatlarını ağaç kurtardı Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla kurtarıldı. Kaza, saat 19.30 sıralarında Kepez ilçesi Antalya Bulvarı üzerindeki seyir terası olarak bilinen noktada yaşandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (68) idaresindeki 60 HF 563 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce demir bariyerlere çarptı ardından yaklaşık 15 metre yükseklikteki uçurumdan bir ağacın üzerine oradan da toprak zemine düştü. Kazayı gören vatandaşlar, araçta bulunan sürücü ile eşi Gülseren T.’yi (68) araçtan çıkardılar. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin ardından olay yerine itfaiye, sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Hastanede tedavi altına alındılar Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kaşık sedyeye alıp halat yardımıyla yukarı çıkardı. Çifi, ambulansla kaldırıldıkları Antalya Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Çiftin bilinçlerinin yerinde olduğu öğrenildi. Hurdaya dönen araç ise vinç yardımıyla bulunduğu noktadan alındı. "Ağaç olmasaydı muhtemelen ölürlerdi" Kazanın görgü tanıklarından Burak Ürün, "Araba fren sıkarken aşağıya uçtuğunu gördüm. O anda yardıma gidip yaralıları çıkarmaya çalıştım. O ağaç olmasaydı araba aşağı yuvarlanacaktı. Ağaç sayesinde kurtuldular" dedi. Yaralı çifti araçtan çıkarmaya yardım eden bir vatandaş da, "Teyzeyle amcayı çıkardık sonrasında ambulans ekibi ile itfaiye ekibi geldi. Sedye ile buradan çıkarmak 2,5 saat sürdü. 5 metre ileriden uçmuş olsalardı muhtemelen ölürlerdi. Çünkü onları kurtaran ağaç oldu" diye konuştu.