RAMAZAN - 14 Haziran 2016 Salı 15:09

Kızılay'dan Ramazan yardımı

A
A
A
Kızılay'dan Ramazan yardımı

Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın, marketlerde stant açtıklarını belirterek, vatandaşların gıda ürünleri alarak bağış yapabileceklerini söyledi.

Kızılay Malatya şubesi Şube Başkanı Umut Yalçın, Ramazan Ayı'nda yapılan yardımlar hakkında bilgi vererek, geçmiş yıllarda marketlerle anlaşmalar sonucu gıda paketi bağışı kabul ettiklerini söyledi.

Yalçın, “Marketlerde stand açtık. Burada Kızılay görevlilerimiz çalışıyor. Malatyalıların yapmış oldukları alışverişlerin ardında orada hazır gıda paketlerini alarak Kızılay'a bağış yapabilirler. Bu paketlerimiz Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacaktır. Bu yıl Ramazan Ayı bizim için çok bereketli geçti. Gecen yıl toplam 180 civarında gıda paketi bağışı toplamıştık. Bu yıl Ramazanın ilk haftasında 160 pakete ulaşmış durumdayız. Bu sene Ramazan bereketiyle geldi. İnşallah bu hafta içerisinde yavaş yavaş dağıtacağız. Kızıla'ya gönül veren insanlar ve bağışçılarımız yardım yapabilirler. Bunun dışında ise üniversitede bir giyim mağazamız var. Burada topladığımız kıyafetleri inşallah Ramazan Bayramına yakın bir zaman da ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız” diye konuştu. 

ERDAL AKBUĞA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İstanbul’da FETÖ’ye yönelik “Kıskaç-13” operasyonu: 13 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen “Kıskaç-13” operasyonunda 13 eski askeri öğrencinin gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada İstanbul’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ’Kıskaç-13’ operasyonunda örgüt mensuplarının mülakat sınavlarında aday numaralarında kodlama yaparak askeri okullara yerleştirdiği tespit edilen 13 eski askeri öğrencinin yakalandığını belirtti. Bakan Yerlikaya paylaşımında, "FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin duası ve destekleriyle terör örgütleri ve onların iş birlikçilerinin nefeslerini keseceğiz. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğünce İstanbul’da FETÖ’ye yönelik 15 farklı adrese eş zamanlı olarak düzenlenen ’Kıskaç-13’ operasyonunda şüpheli eski askeri öğrencilerin örgütün askeri yapılanmasına yönelik ankesörlü hatlardan iletişim kurdukları, haklarındaki beyanlar ve askeri okullara girişte mülakat sınavlarında aday numaraları üzerinden kodlama yapılarak askeri okullara girişte öncelik sağlandığı tespit edildi. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.