GENEL - 20 Mayıs 2011 Cuma 22:58

Kral uçağını kaçırdı!

A
A
A
Kral uçağını kaçırdı!

Gana'daki Ashanti bölgesinin kralı 3. Mama Odi Bah Grogo, Danimarka'da düzenlenecek bir festivale katılmak için transit olarak geldiği İstanbul'da uçağını kaçırınca Atatürk Havalimanı'nda ilginç görüntüler oluştu.

Üzerindeki geleneksel kıyafetleri ve altın takıları ile turistlerin ve yolcuların ilgi odağı haline gelen Kral Grogo'yu korumaları bir dakika olsun yalnız bırakmadılar. Mama Odi Bah Grogo, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenecek bir festivale katılmak için THY'nin tarifeli seferiyle, beraberinde danışmanları ve korumalarından oluşan sekiz kişi ile birlikte Akra'dan İstanbul'a geldi.


Kopenhag uçağının kalkışını beklemek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali transit bölgesinde beklemeye başlayan kral ve beraberindekiler uçaklarını kaçırınca ilginç görüntüler oluştu. Kral ve beraberindekiler, üzerlerindeki geleneksel kıyafetleri ve altın takıları ve kılıcı ile yolcuların ilgi odağı oldular.


Yolcular kral ve korumalarıyla bol bol fotoğraf çektirirken, Kral Grogo'nun yolcular ve basın mensupları tarafından kendisine gösterilen yoğun ilgiden rahatsız olduğu görüldü. Kral ve beraberindekiler THY bankosuna başvurarak biletlerini değiştirerek geceyi geçireceği Airport Otel'e gittiler.

 

TUNCER CENGİZ - MÜCAHİT ERDOĞAN
İSTANBUL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir