EKONOMİ - 19 Aralık 2018 Çarşamba 13:23

'Lastikler üretim tarihinden itibaren 10 yıl süreyle kullanılabilir'

A
A
A
'Lastikler üretim tarihinden itibaren 10 yıl süreyle kullanılabilir'

Euromaster Pazarlama Müdürü Zeynep Durusu, lastiklerin üretim tarihinden itibaren 10 yıl süreyle kullanılabileceğini söyledi.

Euromaster’ın lastik oteli servisi Master Otel ile ilgili açıklama yapan Euromaster Pazarlama Müdürü Zeynep Durusu, her lastiğin yaklaşık bir kullanılma süresi olduğunu belirtti. Lastiklerin üretim tarihinden itibaren 10 yıl süreyle kullanılabileceğini kaydeden Durusu, bu süreyi geçen lastiklerin fonksiyonlarını zamanla yitireceğini ifade etti.

Saklama koşullarına özen gösterilmediyse ve ağır koşullarda kullanıldıysa kullanım süresinin normalden daha da kısa olacağının altını çizen Durusu, "Euromaster olarak teknik gereksinimlere uygun lastik otellerimizle lastiklerin ömrünü uzatıyor ve uzman ekibimizle bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de pek çok noktaya ulaşabilecek şekilde yaygın olarak lastik saklama hizmeti veriyoruz” diye konuştu.

"Yılda ortalama 45 bin müşterinin lastiklerini her şey dahil lastik otelinde saklıyor"

Türkiye’nin 46 ilindeki 150’ye varan servis noktasında müşteri odaklı hizmet veren Euromaster'ın lastikleri teknik gereksinimlere uygun, ışıksız, kuru ve serin bir ortamda muhafaza ettiğini kaydeden Durusu, "Bu sayede lastiklerin ömrünü uzatırken bakım işlemlerini de uzman teknisyenleriyle gerçekleştiriyor. 180 bin adetlik lastik kapasitesiyle farklı markadan lastikleri kullanan filoların da öncelikli tercihlerinden olan şirketimiz, yılda ortalama 45 bin müşterinin lastiklerini her şey dahil lastik otelinde saklıyor.

Ayrıca, hizmetlerimiz arasında ilave lastik garantisi de bulunuyor. Çivi batması, çukura girme, kaldırıma çarpma ve yanakta balon gibi tamiri mümkün olmayan kullanıcı hatalarını 1 yıl süre ile karşılayan ilave lastik garantisi kapsamında yeni lastik bedelinin yüzde 80'ini karşılıyor. Tamiri mümkün lastik hasarları için ise tamir ücretini yine şirketimiz karşılıyor" dedi.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur 2024 Yılında Burdur’da 267 proje yürütülüyor İl Koordinasyon Kurulu 2024 Yılı Birinci Dönem Toplantısı, Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında İl Özel İdaresi Meclis Salonunda gerçekleşti. 2024 yatırım planlarının ele alındığı toplantıda Burdur’da 267 projenin yürütüldüğü açıklandı. Burdur genelindeki yatırımların detaylı şekilde sunumlarla anlatıldığı, kurumlar arasında koordinasyonu gerektiren konuların görüşüldüğü toplantıda bölge müdürleri ve yatırımcı kurumların yöneticileri sunumlarını gerçekleştirdi. Burdur’da yürütülen 2024 Yılı yatırımlarına genel olarak bakıldığında kurumlar bazında yatırımcı kuruluşların 238 adet ve belediyelerin de 29 adet olmak üzere toplam 267 proje yürütülüyor. İlçeler bazında merkezde 70, Ağlasun’da 10, Altınyayla’da 8, Bucak’ta 50, Çavdır’da 23, Çeltikçi’de 8, Gölhisar’da 22, Karamanlı’da 14, Kemer’de 7, Tefenni’de 14, Yeşilova’da 16, muhtelif ilçelerde 25 proje yer alıyor. Sektörel bazda bakıldığında ise tarım sektöründe 81, ulaştırma-haberleşme sektöründe 15, eğitim sektöründe 30, diğer kamu hizmetleri sektöründe 109, sağlık sektöründe 12, enerji sektöründe 3, imalat sektöründe 12, turizm sektöründe 1, konut sektöründe 4 proje bulunuyor. 267 projenin 22 adeti 2024 yılında tamamlanırken 101 adeti devam edip, 35 adeti ise ihale aşamasında ve 109 projeye de çeşitli nedenlerle başlanamadı.