SPOR - 27 Şubat 2017 Pazartesi 23:49

Levent Nazifoğlu: Yasin’in pozisyonu yüzde yüz penaltı

A
A
A
Levent Nazifoğlu: Yasin’in pozisyonu yüzde yüz penaltı

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, şampiyonluk yarışı için, “Şampiyonluk şansımız bitmez. Şansımız çok azaldı. Artık Beşiktaş çok daha avantajlı” dedi. Nazifoğlu ayrıca Yasin'in pozisyonun yüzde yüz penaltı olduğunu söyledi.

Galatasaray, Süper Lig’in 22. haftasında evinde karşılaştığı Beşiktaş’a 1-0 mağlup oldu. Mücadele sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, "Oyun kitlenmişti. Beraberliğe gidiyordu. Şans golü. Golü atan galip gelecekti. Şanssızlık sonucunda yediğimiz golle mağlup oldu. Beşiktaş’ı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

“Şampiyonluk şansımız bitmez”

Beşiktaş ile puan farkının 10 olduğunun hatırlatılmasına Üzerine Nazifoğlu, “Şampiyonluk şansımız bitmez. Şansımız çok azaldı. Artık Beşiktaş çok daha avantajlı” diye cevap verdi.

“Yasin’in pozisyonu yüzde yüz penaltı”

Yasin’in penaltı pozisyonu için ise Nazifoğlu, “Televizyondan da seyrettim. Yüzde yüz penaltı. Kontrolsüz bir hareket var. Beşiktaşlı futbolcularda penaltı olduğunu gördüler. Ama hakem görmedi. Bu her hafta olan bir şey. Bu tür şeylere alışmamız lazım” ifadelerini kullandı.

“Tudor ile daha çok mücadele ediyoruz”

Takımın Teknik Direktör Igor Tudor ile uyum süreci yaşadığını belirten Nazifoğlu, “Hocamızdan çok memnunuz. İdman temposu da çok arttı. Tabii uyum süreci olacak, bekliyoruz. Biraz daha direncimiz arttı. Daha fazla mücadele ediyoruz. Organizasyonda problemimiz var” diye konuştu. 

Oğuzhan Ort

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul 23 Nisan coşkusu Gaziosmanpaşa’yı sardı Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle festival havasında kutladı. Belediye bahçesinde düzenlenen şölene katılan çocuklar, konserler, atölye etkinlikleri ve oyunlar eşliğinde gönüllerince eğlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Gaziosmanpaşa’da "Çocuk Şöleni" düzenlendi. Belediye bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe ve eşi Gözde Bahçetepe’nin yanı sıra çok sayıda aile, çocuklarıyla birlikte katıldı. Etkinlikte Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi’nin yetenekli çocukları, piyano, gitar, bağlama ve bateri dinletileri ile vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Akademi bünyesinde eğitim gören öğrencilerin şiir ve tiyatro performansları da büyük beğeni topladı. Şölen kapsamında kurulan stantlarda eğlenceli ve eğitici atölye etkinlikleri ile buluşan minikler, çeşitli oyunlar ve ikramlarla unutulmaz bir festival yaşadı. "Çocuklarımız ne kadar mutlu ve başarılı olursa ülkemiz de gelecekte o kadar güçlü olur" Etkinlik alanında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, “Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz. Aynı zamanda TBMM’nin açılışı ve Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği günün yıl dönümü olarak tarihimizde büyük bir önem tutuyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın dünya sahnesinde barış ve dostluk mesajlarını yaydığı bugün, Atatürk’ün yurtta barış, dünyada barış idealinin sizlerin yetiştirdiği çocukların omuzlarında yükseldiğini hatırlatmak isterim. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak çocuklarımızın en iyi eğitimi almasını, sağlıklı, güvenli bir çevrede büyümesini sağlamak için belediyemizin tüm imkanlarını seferber edeceğimizi bildirmek isteriz. Çocuklarımızın bilgi, sevgi ve güvenle dünya çocukları olmasını ve ülkemizin aydınlık geleceğini şekillendireceğini çok iyi biliyoruz. Sevgili çocuklar bu özel gün, sizin gününüz. Dilediğiniz gibi eğlenin, dans edin, şarkılar söyleyin. Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğu ile eş değer. Çocuklarımız ne kadar mutlu ve başarılı olursa ülkemiz de gelecekte o kadar güçlü olur. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Fener alayı ile coşku sokaklara taşındı Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan kutlamaları, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi’nde gerçekleştirilen Fener Alayı ile devam etti. Yürüyüşe katılan binlerce vatandaş, ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile marşlar söyleyerek yürüdü. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşte her yaştan vatandaş, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.