GÜNDEM - 18 Şubat 2020 Salı 12:36

Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

A
A
A
Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

Sosyal medya platformu Instagram’da kısa sürede milyonlarca insanın dikkatini çeken ‘Heykel Kafası’ yaptığı paylaşımlarla en fazla takipçi çeken hesap oldu.

Sosyal medya sayfası ‘Heykel Kafası’, 2019 yılında Türkiye’nin en hızlı büyüyeni oldu. Kurucusu Mehmet Veysel Akdemir olan sayfa, kuruluşunun ilk üç 3 ayında bir milyondan fazla takipçiye ulaşırken, milyonlarca kişiye de erişim sağladı.

Mehmet Veysel Akdemir, sosyal medyada sevgi ekip, mutluluk biçtiklerini belirterek, “Sosyal medya kullanıcıları güldükçe, biz mutlu oluyoruz. Onları tebessümden öteye taşıma güdüsü bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Takipçilerimiz bizden, onları güldürmemizi istiyorsa işte o zaman biz, yaptığımız işin zorluğunu fark ediyor ve ‘Daha fazla nasıl çalışırız?’ diyerek yeni yollara yöneliyoruz” dedi.

Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

‘Heykel Kafası’ projesini kardeşi ile birlikte hayata geçirdiklerini anlatan Akdemir, kitlelerinin muhteşem bir mizah anlayışı olduğunu ifade etti. Sosyal medyada birçok kişinin paylaşımlarından alıntılar yaptığını belirten Akdemir, “Mizahta farklı bir boyutla tasarımlar ve ince mesajlarla erişim sağladığımız herkese tebessüm ettiriyoruz” diye konuştu.

“Yeni bir marka kuruyoruz”
Yeni bir marka kurma çalışmalarından bahseden Akdemir, sıra dışı tasarımlar ve espri yeteneğini gösterebileceği yeni çalışmaları olduğunu kaydederek ,“Gelen tüm reklam tekliflerini reddediyoruz ve reddetmeye de devam edeceğiz. Yeni çalışmalarımızda da bu yoldan ilerlemeye devam etmeyi planlıyoruz “şeklinde konuştu.

Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ ile özel bir kitleyi bir araya getirdi

Mehmet Veysel Akdemir kimdir?
1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Mehmet Veysel Akdemir ‘Heykel Kafası’ isimli Instagram’ın önemli sayfalarından birinin de fikir babası olarak biliniyor.

Kısa sürede milyonlara ulaşan ‘Heykel Kafası’ hali hazırda organik 1.3 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. Mehmet Veysel Akdemir, İstanbul Ataköy'de bulunan ofisinde sosyal medya uzmanlığı ve farklı platformda çalışmalar yürütüyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Göztepe’de 20 futbolcu ilk kez kupa sevinci yaşayacak Göztepe, hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçında Süper Lig’i garantilemesi durumunda 20 oyuncu kariyerinde ilk kez kupa kazanma sevinci yaşayacak. Trendyol 1. Lig’İin 32. haftasında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanması durumunda rakiplerinin durumuna bakmaksızın iki yıllık aradan sonra Süper Lig’e dönecek olan Göztepe’de birçok oyuncu ilk kez kupa sevinci yaşamaya hazırlanıyor. Mevcut kadrosunda bulunan 27 oyuncunun sadece 7’si şampiyonluk sevinci yaşarken, kalan 20 oyuncu ise kariyerlerinde lig şampiyonluğu kazanamadı. 7 oyuncu daha önce kupa kazandı Hafta sonu Süper Ligi garantilemesi durumunda Göztepe’de 7 oyuncu kupa koleksiyonlarına yeni bir kup daha ekleyecek. Sarı-kırmızılılarda İsmail Köybaş, Beşiktaş ve Trabzonspor ile 1’er kez Süper Lig’de, Atınç Nukan, Beşiktaş ile Süper Lig’de, Celil Yüksel, Galatasaray ile Süper Lig ve Samsunspor ile de 1. Lig’de, Ahmet Ildız, Pendikspor ile 1. Lig play-off finalinde, Kubilay Kanatsızkuş 1. Lig’de, Ogün Bayrak, Kırşehir ile 3. Lig’de, Nielsen ise Belçika ekibi Gent ve İsveç temsilcisi Malmö ile toplam 5 kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İlkler yaşanacak Bu sezon Göztepe’nin mevcut 27 kişilik kadrosunda bulunan fakat henüz kariyerinde kupa sevinci yaşayamayan 20 oyuncu bulunuyor. Sarı-kırmızılılarda; Mateusz Lis, Arda Özçimen, Yiğit Zorluer, Taha Altıkardeş, Ümit Akdağ, Tarkan Serbest, Heliton, Ege Yıldırım, Yalçın Kayan, Billal Messaoudi, Fıratcan Üzüm, Doğan Erdoğan, Anthony Dennis, Turgay Gemicibaşı, İzzet Malak, Ensar Aksakal, Kenneth Mamah, Mame Diouf, Pascal Lundqvist ve Romulo kariyerlerindeki ilk kupayı kazanmaya hazırlanıyor.
İstanbul BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda üç yeni saha daha açtı. BİDEV, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 104. kuruluş yıl dönümü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Diyarbakır, Batman ve Siirt’te üç yeni basketbol sahasının açılışını gerçekleştirdi. Çocukların fiziksel ve kişisel gelişimine katkı sağlamak için, BİDEV Kurucu Mütevelli Heyeti Üyesi ve Polimeks Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca’nın katkılarıyla BİDEV tarafından yapımı gerçekleştirilen, Diyarbakır Övündüler Köyü Tokaçlı Mezrası İlk ve Ortaokulu, Siirt Baykan Yatılı Bölge Okulu, Batman Binatlı Köyü Binatlı Ortaokulu’nda hayata geçirilen yeni sahaların açılışlarına, BİDEV Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Aytekin, Sami Baykal, Derya Özer, Füsun Uysal ve Sema Kasapoğlu ile BİDEV Genel Sekreteri Coşkun Teziç, BİDEV Projeler Koordinatörü Turhan Koray, BİDEV Mütevelli Heyeti Üyesi Murat Toz ile BİDEV Gönüllüsü ve Proje Bölge Sorumlusu Emre Mahmut Şimşek katıldı. İlçe Kaymakamları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenlerin de yer aldığı saha açılışlarında, öğrencilerin antrenman kalitesini artırmak için ihtiyaç duydukları sportif malzemeler de verildi. Arif Aytekin, ’Köylerde Basketbol İçin BİDEV Adım’ projesi hakkında yaptığı açıklamada, "Sosyal sorumluluk programımız ile, çocuk ve gençlerin sporla tanışmalarını ve bu yolla sporun çocuklar üzerindeki gücü sayesinde Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlı daha iyi bireyler yetiştirmeye, toplumsal gelişime katkı sağlamayı istiyoruz. Bu amaçla çıktığımız yolculukta üç yeni sahamızı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 104. yılında açmak bizler için ayrı bir gurur vesilesi" dedi. Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı, Diyarbakır, Batman ve Siirt’ten önce Hatay Samandağı, Malatya Yeşilyurt ve Urfa Eyyübiye’de de sahalar açarak gençlerin sporla buluşmasını sağlamıştı.