SPOR - 04 Şubat 2018 Pazar 15:23

ÖZET İZLE: Konyaspor 1-1 Başakşehir Maç Özeti,Golleri İzle|Konya Başakşehir kaç kaç bitti?

A
A
A
ÖZET İZLE: Konyaspor 1-1 Başakşehir Maç Özeti,Golleri İzle|Konya Başakşehir kaç kaç bitti?

Süper Lig'in 20.hafta karşılaşmasında Konyaspor ile Başakşehir karşılaştı. Konyaspor Başakşehir maçı kaç kaç bitti? Konyaspor Başakşehir maçı geniş özeti ve golleri izle...

KARŞILAŞMANIN GENİŞ ÖZETİ VE GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Maçtan dakikalar

5. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Mehdi, bekletmeden kaleye şutunu çekti, ancak top kaleci Volkan'da kaldı.

9. dakikada sol kanatta kısa pasla topla buluşan Emre'nin şutunda kaleci Serkan topu kornere gönderdi.

14. dakikada Milosevic'in kısa pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Jahovic'in kaleye şutunu gönderdi ancak, top yandın dışarıya çıktı.

16. dakikada ceza sahası yayı önünde aldığı kısa pasla topla ilerleyen Ömer Ali, ceza sahası yayı içine kadar topla ilerledikten sonra kaleye şunu çekti, topu kaleci Volkan kontrol etti.

21. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasına topun başına geçen Ferhat, paslaşarak kullandığı topla tekrar buluştuktan sonra ceza sahası içine ortasını yaptı. Arka direkte takım arkadaşından seken topa hareketlenen Moke kafa vuruşunu yaptı, ancak top üstten dışarıya çıktı.

36. dakikada orta alandan Emre'nin uzun pasında rakip ceza alanı içinde topla buluşan Adebayor, kaleciyle karşı karşıya kaldı ve şutunu çekti. Kaleci Serkan'ın ayaklarından seken topu takip eden Adebayor, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

38. dakikada Başakşehir'in kullandığı korner sonrasında kısa pasla topla buluşan Edin Visca'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top kaleci Serkan'ın kontrolünde kaldı.

45. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu kullanan Ferhat, ceza sahası içine ortasını yaptı. Ön direkte bu topa hareketlenen Jahovic'in kafa vuruşunda top kalenin yanından dışarı çıktı.

65. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasına topun başına geçen Emre, ceza sahası dışına ortasını yaptı. Topa hareketlenen Edin Visca'nın vuruşunda top farklı şekilde dışarı çıktı.

78. dakikada sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Orkan, ceza sahası içine ortasını yaptı. Arka direğe yakın bölgede topu kontrol eden Jahovic, araya giren savunma oyuncularının müdahalesiyle topu kaybetti.

86. dakikada sağ kanattan atılan kısa pasla topla buluşan Hadziahmetovic, rakiplerinden sıyrılıp ceza sahası yayının hemen solundan kaleye şutunu gönderdi, kaleci Volkan Babacan iki hamlede topu kontrol etti.

90+2. dakikada sol kanatta kısa pasla topla buluşan Fofana ceza sahası içine ortasını yaptı. Arka direkte bu topa hareketlenen Skubic kafa vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu 1-1.

90+5. dakikada Orkan'ın ceza yayı üzerinden kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına geri döndü. Dönen topu savunma tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı.

Stat: Büyükşehir Belediye

Hakemler: Halis Özkahya xx, Kerem Ersoy xx, Hakan Yemişken xx

Atiker Konyaspor: Serkan xx, Skubic xx, Ali Turan xx, Filipovic xx, Ferhat xx, Moke xx (Orkan dk. 66 xx), Ali Çamdalı xx, Ömer Ali xx, Milosevic xx (Fofana dk. 75 xx), Mehdi xx (Hadziahmetovic dk. 85 ?), Jahovic xx

Yedekler: Carlgren, Volkan, Eren, Selim, Jonsson, Vedat, Musa

Teknik Direktör: Mehmet Özdilek

Medipol Başakşehir: Volkan xx, Caiçara xx, Attamahx xx, Epureanu xx, Clichy xx, Emre x, Mahmut xx, Edin Visca xx (Gökhan dk. 88 ?), Napoleoni x (Arda dk. 63 x), Mossoro x (İrfan Can dk. 17 x), Adebayor xxx

Yedekler: Fehmi Mert, Bajic, Mevlüt, Chedjou, Kerim, Uğur, Alparslan

Teknik Direktör: Abdullah Avcı

Goller: Skubic (dk. 90+2) (Atiker Konyaspor), Adebayor (dk. 36) (Medipol Başakşehir)

Kırmızı kart: Emre (dk. 90+4)

Sarı kartlar: Ömer Ali, Ferhat (Atiker Konyaspor), Adebayor (Medipol Başakşehir)
 

Ahmet Ataş-Mustafa Beşer
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Bakan Bak: "Herkese, tüm dünyaya ’Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar, gösterdiler" Çanakkale Kara Savaşları’nın 109’uncu yıl dönümü anma törenleri kapsamında binlerce izci, 57’nci Alay Vefa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "Herkese, tüm dünyaya ’Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar, gösterdiler." dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ’57’nci Alay Vefa Yürüyüşü’ne katılanlar, ilk olarak Eceabat ilçesine bağlı Kocadere köyünde kamp kurdu. Yürüyüş öncesinde katılımcılara, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından tümü şehit düşen 57’nci Alay askerlerinin son yemeği, kırık buğday çorbası dağıtıldı. Sabah namazı kılındı Ardından, 109 yıl önce şehit düşen askerler gibi sabah namazı kılındı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve çok sayıda rütbeli askerin de yer aldığı katılımcılar, saat 06.00’yı gösterdiğinde harekete geçti. Atalarına yürüdüler Yarbay Mustafa Kemal’in 25 Nisan 1915 sabahı düşman çıkarmasını haber alınca, savaşların kahraman birliği 57’nci Alayı Conkbayırı’na gönderdiği ve "Size savaşmayı değil, ölmeyi emrediyorum" sözleriyle tarihe geçen o günkü tarihi yürüyüş, bir kez daha hayat buldu. Yaklaşık 6 kilometrelik yürüyüş, 1,5 saat sonra Conkbayırı’nda sona erdi. Yürüyüşe binlerce izci katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "Amacımız bu ülke gençlerine Çanakkale destanını, Malazgirt zaferini, Dumlupınar, 30 Ağustos’taki, Sakarya’daki, 15 Temmuz’daki destanları unutturmamak, hatırlatmak. Bu toprakların ne kadar kıymetli olduğunu, bu vatan için binlerce şehidin verildiğini anlatmak ve bunları yaşamalarını sağlamak. Gençlerimiz o atmosferi görüyor, o zamanki o mücadelenin zorluklarını yaşananları hissediyor. Amaç bu toprakların gücünü, nasıl bir mücadele verildiğini anlatmak. Bakanlık olarak bunu sürekli gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda ülkenin dört bir yanından gençlerimizi Çanakkale gezileriyle buraya taşıyoruz. Geziyorlar, programlar yapıyoruz. Rehberler, tarihçiler buradaki destansı mücadeleyi anlatıyorlar. Bu topraklar kanla yoğrulmuş, destansı mücadele var, Gazi Mustafa Kemal Paşa ve silah arkadaşları o zaman mücadelede yer aldılar. Tüm dünya ve batı medeniyetine, emperyalizme karşı büyük mücadele ortaya konduğu, dünyanın en güçlü donanmaları, ordularını burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ’Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar, gösterdiler. Geçmişimizle tarihimizle gurur duyuyoruz" dedi.
Kütahya Kütahya’da silah ticareti operasyonu: 6 gözaltı Kütahya ve Afyonkarahisar’da kaçak silah ticareti yapanlara yönelik 7 adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı. Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik Asayiş Şube ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından yapılan koordineli çalışma sonucu, Afyon’dan silah bulundurma ruhsatı ile birlikte yasal yoldan silah satın alan şahısların Kütahya’ya getirdikleri silahları sattıkları ve satışı gerçekleştirdikten sonra da hırsızlık süsü vererek çalındığı yönünde müracaatta bulundukları tespit edildi. E.D. (37), E.D. (39), Y.V. (32) ve B.M. (23) isimli şahıslar hakkında projeli teknik ve fiziki takip çalışması neticesinde yapılan ara yakalamada, toplam 66 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ele geçirildi. Hakkında çalışma başlatılan 4 şüpheli şahsın 2 ayrı şahıs ile silah ticareti konusu ile ilgili olarak irtibatlı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması ve soruşturmaya konu başkaca suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Kütahya İl merkezinde 6 şüpheli şahsın yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilebilmesi için Kütahya il merkezinde 4 adres, jandarma sorumluluk bölgesi olan Siner Mahallesi’nde 3 adres olmak üzere toplamda 7 adreste yapılan eş zamanlı operasyon sonucu 6 şüpheli şahıs yakalandı. Yapılan arama neticesinde, 2 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet av tüfeği, 127 adet tüfeği kartuşu, 13 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği ve 5 adet tabanca şarjörü ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 6 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.