SPOR - 22 Eylül 2019 Pazar 15:43

ÖZET İZLE: Yeni Malatya 1-1 Galatasaray Maçı Özeti ve Golleri İzle | Yeni Malatya Galatasaray kaç kaç bitti?

A
A
A
ÖZET İZLE: Yeni Malatya 1-1 Galatasaray Maçı Özeti ve Golleri İzle | Yeni Malatya Galatasaray kaç kaç bitti?

Süper Lig'in 5.hafta karşılaşmasında Yeni Malatya Galatasaray ile karşılaştı. Yeni Malatya Galatasaray maçı kaç kaç bitti? Yeni Malatya Galatasaray maçı geniş özeti ve golleri izle...

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 5. hafta maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor, Galatasaray'ı konuk ediyor. Mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Maçtan dakikalar

10. dakikada savunmanın arkasına atılan topta kaleciyle karşı karşıya kalan Donald'ın vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

20. dakikada ceza sahası dışından Guilherme’nin vuruşunda top farklı bir şekilde auta gitti.

22. dakikada Jahovic’in ceza alanı sağ çaprazdan vuruşunda top kaleci Muslera'da kaldı.

23. dakikada sol kanattan Ömer Bayram’ın ortasında ceza sahası içinde Seri'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 0-1

25. dakikada sol kanattan Ömer Bayram'ın serbest vuruşunda ceza sahası içinde Luyindama’nın kafa vuruşunda kaleci köşeden topu güçlükle çıkarttı.

28. dakikada sağ kanattan Seri'nin ortasında ceza sahası dışında uygun durumda Babel'in kafa vuruşunda kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

ÖZET İZLE: Yeni Malatya 1-1 Galatasaray Maçı Özeti ve Golleri İzle | Yeni Malatya Galatasaray kaç kaç bitti?

63. dakikada Malatyaspor atağında Afriyie’nin ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Muslera son anda uzanarak topu köşeden çıkardı.

78. dakikada Babel'in pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Lemina’nın vuruşunda top savunmadan döndü. Dönen topa Babel'in vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

89. dakikada sağ kanattan Afriyie'nin serbest atışında Jahovic'in kafayla indirdiği topla ceza sahası sağ çaprazında buluşan Ghilerme'nin yerden vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 1-1

ÖZET İZLE: Yeni Malatya 1-1 Galatasaray Maçı Özeti ve Golleri İzle | Yeni Malatya Galatasaray kaç kaç bitti?

Stat: Yeni Malatya
Hakemler: Arda Kardeşler xx, Kerem Ersoy xx, Samet Çiçek xx

Yeni Malatyaspor: Farnolle xx, Chabake x, Mustafa x, Robin Yalçın xx, Sakıb xx, Afriyie x, Chaalali x, Guilherme xx (Mina dk. 90 ?), Rahman Buğra xx (Fofana dk. 59 x), Donald x (Eren dk. 79 ?), Jahovic xx
Yedekler: Hadebe, Erkan, Murat Yıldırım, Ahmed Ildız, Özer, Ufuk
Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Galatasaray: Muslera xx, Şener xx, Luyindama xx, Marcao xx, Nagatomo xx (Lemina dk. 46 x), Nzonzi xx, Seri xx (Falcao dk. 90 ?), Adem xx, Ömer Bayram xxx, Babel xx, Andone x (Jimmy Durmaz dk. 83 ?)
Yedekler: Okan, Emre, Ahmet Çalık, Donk, Mariano, Taylan, Emre Mor
Teknik Direktör: Fatih Terim

Goller: Seri (dk. 23) (Galatasaray), Ghilerme (dk. 89) (Yeni Malatyaspor)
Sarı kartlar: Afriyie (Yeni Malatyaspor), Ömer Bayram, Adem Büyük (Galatasaray)

Cahit Özçelik - Erdal Akbuğa - Lider Olgun - Numan Güder

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Dünya çocukları Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çocuk ve Uçurtma Şenliği kapsamında Antalya’ya gelen konuk ülke çocukları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer’i ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için 15 ülkeden Antalya’ya gelen konuk ülke çocuklarını misafir etti. Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Endonezya, Tataristan, Romanya, Estonya, Özbekistan, Litvanya, Kırgızistan, Polonya ve Türkiye’den gelen dünya çocuklarını ağırlayan Genel Sekreter Cansel Tuncer, çocukların bayramını kutlayarak etkinlikler hakkında bilgi verdi. “23 Nisan tüm dünya çocuklarının bayramı” 23 Nisan’ın yalnızca Türkiye’nin değil, tüm dünya çocuklarının bayramı olduğunu aktaran Tuncer, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı bayramda bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek adına sizleri ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için muhteşem bir etkinlik programı hazırladık. Bugün Sevgi Korteji ile başlayacak kutlamalar ile 19-23 Nisan tarihleri arasında çocukların doya doya eğlenebilmesi için müzik ve dans gösterileri, yarışmalar ve pek çok etkinlik düzenlenecek. 15 ayrı ülkeden Antalya’mıza gelerek bayrama katılan 500 konuk çocuğun unutulmaz hatıralarla evine döneceğine inanıyorum" diye konuştu. Ziyaret sonunda misafir çocuklarla hediye alışverişinde bulunuldu. Konuk ülke çocukları ülkelerinden getirdikleri birbirinden farklı objeleri hediye ederken Antalya Büyükşehir Belediye Genel Sekteri Cansel Tuncer çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Zonguldak Jandarma üniforması ile GBT kontrolü yaparken polise yakalandı Zonguldak’ta jandarma üniforması ile esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yapan bir kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde M.K. isimli bir kadın gittiği alış veriş merkezinde sivil kıyafetlerini değiştirerek, yanında getirdiği askeri üniformayı giydi. 24 yaşındaki M.K., elindeki telefonla ilçe merkezindeki Meydanbaşı Caddesi’ndeki esnaflara GBT sorgulaması yaptı. Cadde boyunca iş yerlerini gezen kadın, suç kaydını kontrol edeceğini söyleyerek esnafların kimliklerini istedi. GBT sorgulaması yaptığını söylemesinin ardından esnaflara kimliğini veren kadın daha sonra ise sahil kenarında bulunan Uzunkum Caddesindeki kafelere girerek, içeride oturan müşterilerin kimliklerini istedi. Bir müşteri ise durumundan şüphelendiği kadın nedeniyle 112’yi arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, olay yerine hareket etti. Jandarma üniformalı kadına suç üstü yapan polis ekipleri, askeri personel olduğunu gösteren kimlik kartını sordu. Kartın bulunmadığını öğrenen ekipler, kadının kimliğini alarak GBT sorgulaması yaptı. Sözleşmeli öğretmen olduğu tespit edilen H.K.’nın, daha önceden de herhangi bir suç kaydının bulunmadığını belirledi. Gözaltına alınan kadın polis nezaretinde kıyafetleri değiştirmesi amacıyla yeniden alış veriş merkezine götürüldü. Polisin kimlik sorduğu kadın, önce bir konu için geldiğini söyledi. Polisleri atlatamayacağını anlayan kadın, askerlik mesleğine karşı hevesi olduğunu, kendisinin öğretmenlik yaptığını söyledi. Tiyatro gösterisi için jandarma üniforması giydiğini de sözlerine ekleyen kadın, bindirildiği polis aracında ise ağlayarak pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Sözleşmeli öğretmen olduğu tespit edilen kadın ifadesinin ardından adli makamlara çıkartılacak.