MAGAZİN - 24 Temmuz 2019 Çarşamba 12:16

Özge Bitmez’in 2020 yılı hedefi Amerika

A
A
A
Özge Bitmez’in 2020 yılı hedefi Amerika

Sosyal medyadaki popülaritesi ve orijinal tasarımları sayesinde kısa sürede başarıya ulaşan Özge Bitmez, 2020 yılında Amerika'da ve dünyanın farklı ülkelerinde de satış yapmaya başlayarak işlerini uluslararası boyuta taşımayı planlıyor.

Özge Bitmez İstanbul Kültür Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra moda konusundaki ilgisini 2017 yılında ozgebitmez.com adlı online butiğini açarak sürdürdü. Sosyal medyada Chris Brown gibi birçok dünya starının da takibe aldığı Bitmez özellikle Amerika'da moda, sanat ve spor dünyasında sahip olduğu güçlü ilişkileri önümüzdeki dönemde harekete geçirerek ortaklıklara imza atmayı planlıyor. Miami'de butiği aracılığıyla şimdiden önemli satış miktarlarına ulaşan Bitmez, yakın gelecekte açıklamayı planladığı ortaklıklar ve projelerle satışlarını ve marka bilinirliğini hem Amerika'da hem de pek çok başka ülkede hızlı biçimde arttırmayı hedeflediğini dile getirdi.

Sosyal medyanın ve online alışveriş trendlerinin hızla yükselişte olduğu günümüzde moda dünyasının yeni starlarının da sosyal medyadan çıkması kaçınılmaz. Modanın yeni yüzünü oluşturan bu trendin ülkemizdeki önde gelen isimlerinden biri olan Özge Bitmez'in uluslararası plan ve projelerinin başarıya ulaşması halinde ülkemizdeki pek çok genç modacıya ve moda tutkunlarına yepyeni bir pencere ve vizyon sunacağı da bir gerçek.

“Kalbimi durduran parçalardan zevk alıyorum”

İlk olarak kişisel giyim tarzından bahseden Bitmez, "Kişisel tarzıma baktığımda spor kıyafetlerinde yaşadığımı hissediyorum. Eğer spor kıyafetleriyle değilsem, gerçekten giyinirim. Modadan, güzel tasarımlardan ve kalbimi durduran parçalardan zevk alıyorum. Bazen bu parçaları çok normal mağazalarda, bazense üst düzey butiklerde buluyorum. Bazılarını ise ikinci el dükkânlarda buluyorum. 3 yıl önce başlattığım bir giyim hattım var ve buna Özge Butik adını verdim. Instagram'daki popülaritesi nedeniyle çok başarılı oldu. İçimden gelen tasarımları butiğim aracılığıyla başkaları ile paylaşmaktan keyif alıyorum. Kurduğum bu butik sayesinde başlarda bir hobi olarak başlayan kıyafet tasarımlarımın artık bir amacı ve hedefleri var" dedi.

Tasarladığı kıyafetlerini sosyal medyadan ilham alarak tasarladığını dile getiren Bitmez, “Sosyal medyadan ilham alıyorum ve çekirdek müşterilerime ne sevdiklerini soruyorum. İsteklerini tam olarak anlayabilmek için onlarla detaylıca konuşup çok sayıda soru soruyorum. Yaz koleksiyonum 2019 yılının en üst düzey tasarımcılarından ilham alıyor. Tasarım sürecinin gelişimini ve son geldiği noktayı sürekli olarak takip ediyorum" diye konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Tokat Sulusaray ilçesi Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi. Öte yandan deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre, saat 01.06’da merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, 9,97 kilometre derinlikte kaydedildi. Sarsıntı Sivas ve Yozgat illerinden de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar büyük bir panik yaşayarak kendilerini dışarı attı. Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansırken Tokat Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç, açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun olmadığını fakat dikkatli olunması gerektiğini söyledi. “Yıkılan, hasarlı bir bina yok” Kılıç, ilçede yıkılan ve hasarlı bir binanın olmadığını ifade ederek, “Saat 01.06’da Sulusaray ilçe merkezli 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. Yıkılan, hasarlı bir bina yok. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma da yok. Köylerimizde de sorun yok. Özellikle vatandaşlarımız bu gece, dikkatli, uyanık olmasını ve mümkünse bu geceyi dışarda geçirmeleri önemli. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda anons yaparak uyarıyoruz. Deprem ülkemizin gerçeği. İlçemiz de Kuzey Anadolu fay hattına yakın bölgede bulunuyor. Hepimize geçmiş olsun” dedi. Vatandaşlar ise depremi hisseder hissetmez kendilerini evden dışarı attıklarını belirtti.