ASAYİŞ - 27 Mayıs 2020 Çarşamba 10:37

Posta kutusundan uyuşturucu çıktı

A
A
A
Posta kutusundan uyuşturucu çıktı

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince site içindeki bir apartmana düzenlenen operasyonda, binanın posta kutusunda uyuşturucu ele geçirilirken, olayla bağlantılı bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aldıkları istihbarat doğrultusunda Kavaklı Mahallesi Yeşilyurt Caddesi üzerinde bulunan bir sitede uyuşturucu madde satışı yapıldığını tespit etti. Yürütülen soruşturma kapsamında bir kişinin uyuşturucu maddeleri binanın posta kutusuna zula yaptığını belirleyen emniyet ekipleri, apartmanın güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek zanlının eşkalini belirledi. Yapılan tespitlerin ardından şüphelinin Ahmet D.(34) adlı bir kişi olduğu belirlenirken, Ramazan Bayramı’nın birinci günü söz konusu apartmana baskın düzenlendi. Operasyonda Ahmet D., yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlının üzerinden bir miktar eroin çıktı. Yapılan aramada binanın girişindeki posta kutularından birine gizlenmiş 38 gram daha eroin maddesi ele geçirildi.

Posta kutusunu “uyuşturucu zulası” olarak kullanmış

Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürüldü. Polisteki işlemlerinin ardından 25 Mayıs’ta adli makamlara sevk edilen Ahmet D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
Öte yandan zanlının uyuşturucu maddeler için ‘zula’ olarak kullandığı posta kutularını açıp kapattığı anlar, sitedeki apartmanın güvenlik kameralarına da yansıdı. Elde edilen görüntülerde, Ahmet D. olduğu ileri sürülen bir kişi, binadaki posta kutularını açıp içine uyuşturucu olduğu tahmin edilen madde bırakıp alıyor.

Sadık Kahraman
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Yalova Yalova’da bisiklet yolu ağı genişliyor Yalova Belediyesi’nin Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde başlattığı yeni bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmaları, Kemer Köprü Caddesi’nden başlayıp 8. sokağa kadar devam edecek olan asfalt ve baskı işlemleri devam ediyor. Yalova Belediyesi, yeni bisiklet ve yürüyüş yolları için çalışmalarını sürdürüyor. Sağlıklı yaşamı ve kent içinde bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla başlatılan bisiklet yolu projesinde Gaziosmanpaşa Mahallesi’ndeki 8. Sokak’ta asfalt serimi devam ediyor. Toplam 770 metrelik yol güzergâhında çalışmalar, Kemer Köprü Caddesi’nden Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam edecek. Kemer Köprü Caddesi ile Şelale Sokak arasında kalan alanda ise dekoratif aydınlatmalar kullanılarak göze hitap edecek bir çalışmaya imza atılmak isteniyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren belediye yetkilileri, “Bisiklet ve yürüyüş yolu çalışmalarımızda aşınma tabakasının serimi ile baskı işlemleri eş zamanlı olarak devam ediyor. İlk olarak Kemer Köprü Caddesi’nden başlayan çalışmalar, yaklaşık 590 m uzunluğundaki Gaziosmanpaşa Caddesi’ne kadar devam ediyor. Akabinde yaklaşık 180 metre uzunluğundaki 8. Sokak’ta da çalışmalarımızı da kısa sürede tamamlayacağız. Baskı çalışmamızın tamamlanması sonrasında dekoratif boyama asfalt boyama, çizgi çalışmaları, dekoratif aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını da tamamlayarak yolumuzu hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” ifadelerine yer verdi.