GÜNDEM - 09 Eylül 2020 Çarşamba 11:07

QNET, 50 ülkeden 200 bin katılımcıyla ilk sanal V-Convention’a ev sahipliği yaptı

A
A
A
QNET, 50 ülkeden 200 bin katılımcıyla ilk sanal V-Convention’a ev sahipliği yaptı

Yeni normali kucaklarken, doğrudan satış şirketi QNET, iki yılda bir düzenlenen amiral gemisi kongresini, büyük sanal bir etkinliğe dönüştürdü. Başlangıçta Malezya'da yapılması planlan üç günlük V-Convention, bu yıl 20’nci yıldönümünü kutladı. Pandemiyle mücadele için alınan güvenlik önlemleri ışığında kongre, 50'den fazla ülkeden 200 bin katılımcının ilgisini çeken sanal formatını başlattı.

V-Convention son birkaç yılda, dünyanın dört bir yanından 15 bin ila 20 bin arasında katılımcıyı, 2013 yılından bu yana konferansa ev sahipliği yapan Malezya'daki Penang adasına çekmişti. The V-Convention Connect olarak adlandırılan sanal format açılışında ise bu yıl katılımcılara, eğitim programları, ürün lansmanları, şirketten iş güncellemeleri, başarı hikayeleri ve iyi performans gösterenlerin tanıtıldığı çevrimiçi etkinliği içeren zengin bir deneyim sağlandı.Sanal kongre, ONET’in en çok satış gerçekleştiren 3 bölgesinden biri olan ve Rusya ile Orta Asya’nın da bağlı olduğu Türkiye’den de büyük ilgi gördü.

İlk V-Convention Connect veya #VCC2020 hakkında konuşan QNET CEO’su Malou Caluza, "Dünya çapındaki katılımcılarımıza, evlerinin rahatlığında bu benzeri görülmemiş erişimi başarıyla sağladığımız için çok heyecanlıyız. Bu yıl ayrıca QNET olarak 22’inci kuruluş yıldönümümüzü ‘Eskisinden daha da güçlüyüz’ sloganıyla kutluyoruz. 20’inci kez düzenlediğimiz V-Convention Connect etkinliğimiz ise bu yıl, 13 farklı dilde eş zamanlı çeviri sağlayan VTube + adlı kendi yayın platformumuz üzerinden düzenlendi. Kongremiz her zaman küresel topluluğumuz için tek bir çatı altında bir araya gelip, şirket, ürünlerimiz ve işimiz hakkında daha fazla bilgi edinmesi ve tanıştıkları insanlardan ilham alması için bir yer olmuştur" dedi.

Caluza sözlerine, “Fiziksel etkinliğin enerjisini yakalamak zor olsa da bu üç günlük kongreyi bağımsız temsilcilerimizi motive etmek, eğitmek ve onlara unutamayacakları zengin bir dijital deneyim sunmak için tasarladık. Bu V-Convention'da, her zamankinden daha geniş bir kitleye ulaşmayı başardığımızı söylemekten sevinç duyuyorum. Pandemide olağanüstü bir direnç sergileyen ve yeni normale çok çabuk uyum sağlayan bağımsız temsilci ağımıza minnettarız" diyerek devam etti. Sanal kongrenin öne çıkanları arasında, QNET ile Manchester City Futbol Kulübü arasındaki ilişki hatırasına yapılan, QNETCity Koleksiyonu altında eşsiz bir şaheser olan, yepyeni bir lüks İsviçre Saat modelinin lansmanı yer aldı. Manchester City'nin ikonik obsidyen mavisi renginin ve kadranında kulüp logosunun yer aldığı, 1894 olarak adlandırılan sınırlı sayıda üretilen saat, Manchester City'nin resmi kuruluş yılı olarak adlandırılıyor.

QNET ayrıca, şirketin Hindistan'daki müşterileri için özel olarak tasarlanmış, patentli bir "Carbonlokd" ayar teknolojisini kullanan, yüzen değerli taşlara sahip, birinci sınıf el yapımı mücevherlerden oluşan yeni bir seri olan Kinnari'yi de tanıttı.

Diğer önemli ürün lansmanları arasında, Belite markası altında bir dizi sağlıklı kilo yönetimi takviyesi ve Physio Radiance markası altında yeni bir sağlıklı yaşlanma cilt bakımı serisi yer aldı.
V-Convention Connect, 8 Eylül'de QNET’in 22. yıldönümü için düzenlenen sanal bir doğum günü partisiyle sona erdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.