GÜNDEM - 22 Nisan 2019 Pazartesi 15:53

Ramazan’da dört farklı koli seçeneği

A
A
A
Ramazan’da dört farklı koli seçeneği

Türkiye organize perakende sektörünün öncü markalarından CarrefourSA, on bir ayın sultanı Ramazan Ayı’na özel dört farklı koliyi müşterileriyle buluşturdu. Ramazan Bayramı’na kadar iftar ve sahur sofralarına bereket katacak koliler, “Klasik Ramazan Kolisi”, “Süper Ramazan Kolisi”, “Mega Ramazan Kolisi” ve “Lüks Ramazan Kolisi” olmak üzere 37,90 TL ile 119,90 TL arasında değişen fiyatlar ile satışa sunuluyor.

CarrefourSA, bu yıl Ramazan Ayı’nda tüketicilerine sunduğu dört farklı Ramazan kolileriyle iftar ve sahur sofralarına bereket getiriyor. Bu yıl bütçe için oluşturulan Klasik Ramazan Kolisi’nde 15, Süper Ramazan Kolisi’nde 23, Mega Ramazan Kolisi’nde 26 ve Lüks Ramazan Kolisi’nde ise 35 farklı ürün bulunuyor.

CarrefourSA’nın 71,65 TL yerine yüzde 47 indirim ile 37,90 TL’den sunduğu Klasik Ramazan Kolisi’nde 1 Litre Sırma Ayçiçek Yağı, 1 kg Baharım Osmancık Pirinç, 1 kg Birlik Kırmızı Mercimek, 1 Kg Torku Pilavlık Bulgur, 500 g Birlik Buğday, 500 g Lipton Doğu Karadeniz Çay, 830 g Tukaş Domates Salçası, 2 adet 500’er g Birlik Burgu Makarna, 54 g Bizim Mutfak Mercimek Çorbası, 6’lı Bizim Tavuk Bulyon, 750 g Efsina Tuz, 1 adet Kentoın Sakızlı Muhallebi 1 Litre Coca Cola Zero ve 1 Litre Yedigün Portakallı Gazoz olmak üzere toplam 15 farklı ürün yer alıyor.

CarrefourSA, ‘Ramazan Bereketi’ kapsamında Süper Ramazan Kolisi’ni 110,75 TL yerine 64,90 TL’ye, Mega Ramazan Kolisi’ni 130,30 TL yerine 82,90 TL’ye, Lüks Ramazan Kolisi’ni ise 214,25 TL yerine 119,90 TL’ye satışa sunuyor. Süper, Mega ve Lüks Ramazan kolilerini Axess ile satın alanlara ekstra yüzde 10 indirim veriliyor.
 

İnternet ve telefon ile sipariş imkânı

Ramazan kolileri için marketlere verilebilecek siparişlere ek olarak internet adresinden de satın alma alternatifi sunuluyor. Bununla birlikte CarrefourSA Alışveriş Çeki, Kurumsal Hediye kartı ve Elektronik kart ile sevdiklerine hediye almak isteyenlere de farklı seçenekler sunuluyor. Aynı zamanda Ramazan kolileri için 444 10 00 numaralı hattan da sipariş verilebiliyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te çocuklara bayramda ücretsiz lunapark Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlandı ve kutlamaların ardından çocuklara ücretsiz lunapark imkanı sağlandı Zonguldak’ın Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlanırken. Devrek Belediyesi tarafından bayrama özel olarak çocuklara üç saatlik bedava lunaparkta eğlenmeleri sağlandı. Bayram nedeniyle Devrek Belediyesinin katkıları ile çocukların lunaparkta eğelenmelerini sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Özcan Ulupınar; "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu hep birlikte kutlamanın heyecanını yaşadık. İstedik ki belediye olarak çocukların bayramına bir bayramda bizler ilave edelim ve onların lunaparkta mevcut olan eğlence araçlarını ücretsiz olarak kullanıp eğlenmelerini sağlayalım. Bu vesile çocuklarımız üç saatlik bir zaman diliminde de olsa aileleri ile birlikte eğlenmenin tadını çıkardılar. Bu tür uygulamalarımız zaman zaman devam edecektir” diye konuştu. Belediyenin bu uygulamasından dolayı memnun olduklarını ifade eden aileler ise "Başkanımızdan Allah razı olsun çocuklarımız lunaparkta doyasıya eğlenmenin tadını çıkartarak adeta ikinci bayramlarını yaşadılar” diye konuştular. Çocukların lunapark eğlencesinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar ve Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Özmekik yalnız bırakmazken, çocuklarla da günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.