SPOR - 08 Haziran 2009 Pazartesi 17:18

Real'de gibi

A
A
A
Real'de gibi

İspanyol medyasında çıkan haberlerde, AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın sağlık kontrolünden geçeceği ve kısa bir süre içinde Real Madrid'e imza atacağı iddia edildi.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La liga) ekiplerinden Real Madrid'in bu sezonki en büyük transferi Kaka oluyor. Uzun süredir İtalyan ekibi Milan'la görüşmelerini sürdüren İspanyol kulübün temsilcilerinin transferi bitirdikleri ifade ediliyor. 

İspanyol AS Gazetesi, Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in temsilcilerini Brezilya'ya göndererek Kaka'ya sözleşme imzalatacaklarını okurlarına duyurdu. Gazete, 30 Haziran'da Kaka'nın resmen Real Madrid'li olacağını duyurdu. 

Bu arada bir başka İspanyol gazetesi Marca ise Brezilya Milli Takımı'nın 2010 Dünya Kupası Elemeleri maçları için Brezilya'da bulunan Kaka'nın ülkesinde Real Madrid doktorları tarafından sağlık kontrolünden geçirileceği ve bir basın toplantısı düzenleyerek Real Madrid'e imza atacağını savundu. 

Kaka için Real Madrid'in 65 milyon euro (yaklaşık 130 milyon TL) bonservis bedeli ödeyeceği de İspanyol basınında yer alan bilgiler arasında. 

2001 yılında 73.5 milyon euro bonservis bedeliyle Zinedine Zidane'ı Juventus'tan transfer eden Perez, o dönem dünya transfer rekorunu kırmıştı. Bu rekor halen Zidane'a ait.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir