DÜNYA - 28 Kasım 2020 Cumartesi 09:35

Rusya'da asansörde çakmakla antifrizi test eden adam alevler içinde kaldı

A
A
A
Rusya'da asansörde çakmakla antifrizi test eden adam alevler içinde kaldı

Rusya’da bir kişi aracına koymak için evinde hazırladığı antifrizi asansörde çakmakla test edince yanlışlıkla kendini yaktı. Vücudunda ikinci dereceden yanıklar oluşan adamın hastanede tedavisi sürüyor.

Rusya’nın Volga Federal Bölgesi’ne bağlı Orenburg şehrinde bir adam soğuk havalarda otomobilin radyatörüne koymak için evinde antifriz hazırladı. Şişeye koyduğu antifriz ile asansöre binen adam cebinden çakmağı çıkararak antifrizin kaliteli olup olmadığını denemek istedi. Şişedeki antifrizi çakmakla tutuşturan adam bir anda alevler içinde kaldı. Asansörün hareket ettiği sırada tutuşan antifrizden kurtulmaya çalışan adam başarılı olamadı. Antifriz şişesi yere düşünce alevler asansörü de sardı. Asansör zemin kata indiğinde kapılar açılmasına rağmen alevler içinde kalan adam ilk hamlesinde dışarıya çıkamadı. Diz çöken adam bir süre alevlerle mücadele ettikten sonra kendisini dışarıya attı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Rusya'da asansörde çakmakla antifrizi test eden adam alevler içinde kaldı

Hastaneye kaldırılan adam tedavi altına alınırken, vücudunda ikinci dereceden yanıklar olduğu ve bir süre yanık ünitesinde tedavisine devam edileceği açıklandı. Asansördeki yangının bir süre sonra kendiliğinden söndüğü belirtildi.

Erhan Altıparmak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödülleri verildi ADANA (İHA) – Adana’da Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Edebi eser ve görsel olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşan yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise il birincileri ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Vali Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, çeşitli kategorilerde başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Programda konuşan Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, ödül alan öğrencileri tebrik ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle Türkiye’deki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde uygulamaya geçirilen bağımlılık temalı görsel ve edebi alandaki eserlerin yarıştığı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışması çerçevesinde ilimizde dereceye giren öğrencilerimiz için Adana Yeşilay Şubesinde ödül töreni gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize ödülü, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.