VOLEYBOL - 06 Mart 2016 Pazar 10:06

Salihli son nefeste kazandı

A
A
A
Salihli son nefeste kazandı

Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde Salihli Belediyespor, sahasında Imperıal Hastanesi İdmanocağı’nı 3-2 yenmeyi başardı.

1.Ligindeki ilk sezonunda sıkıntılı günler geçiren Baş Antrenör Şahin Çatma yönetimindeki Salihli Belediyespor, ligin 19. haftasında Trabzon ekibi Imperial Hastanesi İdmanoacağı’nı konuk etti. Belediye Spor Salonu’nda oynanan ve taraftar desteğini de arkasına alan Yeşil-beyazlı ekip 1. seti 29-27 aldı ve maçta 1-0 öne geçti.

Salihli Belediyespor, 2.cseti 23-25 rakibi İdmanocağı’na verince maça eşitlik geldi. 3.sette yeniden toparlanan Salihli Belediyespor, çekişmeli ve kıran kırana geçen seti 29-27 aldı ve 2-1 öne geçti. 4. seti 22-25 Trabzon ekibi alınca maç 5.set olan tie break setine uzadı.

Maç boyunca desteğini esirgemeyen 4.5 taraftar grubu, bu sette de yine desteğini esirgemedi. Taraftar desteği ile moral bulan ev sahibi Salihli Belediyespor tie break setini 16-14 alınca maçı da 3-2 kazanan taraf oldu.
Karşılaşmadan 3-2 galip ayrılan Salihli Belediyespor, bu skorla puanını 10’a yükseltirken, İdmanocağı da 14'e yükseltti.

Maç sonrası Salihli Belediyesporlu voleybolcular galibiyet sevincini taraftarı ile paylaşırken, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Murat Erim ise oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. 

BEHZAT AKCAN
MANİSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."