GÜNDEM - 23 Şubat 2019 Cumartesi 18:31

Sayısal Loto 23 Şubat 2019 Cumartesi çekiliş sonuçları MPİ Sorgulama Ekranı

A
A
A
Sayısal Loto 23 Şubat 2019 Cumartesi çekiliş sonuçları MPİ Sorgulama Ekranı

Sayısal Loto 23 Şubat 2019 Cumartesi çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto şanslı numaralar hangileri? Sayısal Loto 23 Şubat 2019 sonuçlarına bu haberimiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Sayısal Loto sonuçlarına göre kimler zengin oldu? Loto sonuçları 23 Şubat şanslı bilet hangi şehirden çıktı? İşte Sayısal Loto 23 Şubat 2019 talihli numaralar, 13 Ocak Sayısal Loto çekilişi numaraları ve tüm ikramiye kazanan biletler için sıralı liste ve bilet sorgulama yap.

23 Şubat 2019 Sayısal Loto çekişi sonuçları mpi... Çekiliş sonrası şanslı numaralar sitemizde yayınlanıyor, sizler de biletinize haberimizden bakabilirsiniz. Şanslı numaraların hangisi olduğunu ve 23 Şubat 2019 Sayısal Loto çekilişinde zengin olup olmadığınızı sitemizden sorgulayarak öğrenebileceksiniz.

Milli piyango.gov.tr Sayısal sonuçları nasıl öğrenilir?

23 ŞUBAT 2019 MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayısal Loto 23 Şubat 2019 Cumartesi çekiliş sonuçları MPİ Sorgulama Ekranı

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. 

SAYISAL LOTO BİLET PARASI NASIL ALINIR?

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sayısal Loto 23 Şubat 2019 Cumartesi çekiliş sonuçları MPİ Sorgulama Ekranı

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

SAYISAL LOTO BİLET PARASI NEREDEN ALINIR?

Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.
Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adana Adana’da "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödülleri verildi ADANA (İHA) – Adana’da Yeşilay tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılan, "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Edebi eser ve görsel olmak üzere 2 farklı kategoriden oluşan yarışmada ilkokul, ortaokul ve lise il birincileri ödüllendirildi. Ödül törenine katılan Vali Yavuz Selim Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke ve Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, çeşitli kategorilerde başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. Programda konuşan Yeşilay Adana Şube Başkanı Dr. Yunus Emre Yıldırım, ödül alan öğrencileri tebrik ederek, “Milli Eğitim Bakanlığımız ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğiyle Türkiye’deki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerde uygulamaya geçirilen bağımlılık temalı görsel ve edebi alandaki eserlerin yarıştığı Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yetenek yarışması çerçevesinde ilimizde dereceye giren öğrencilerimiz için Adana Yeşilay Şubesinde ödül töreni gerçekleştirdik. Dereceye giren öğrencilerimize ödülü, plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.