GENEL - 26 Ağustos 2009 Çarşamba 18:41

Şehit babası: "İddialara inanmıyorum"

A
A
A
Şehit babası: "İddialara inanmıyorum"

Elazığ'ın Karakoçan ilçesi Koçyiğitler Piyade Taburu'nda meydana gelen patlamada şehit olan 4 askerden biri olan Afyonkarahisarlı Piyade Er Ali Osman Altın'ın babası, olayla ilgili ortaya atılan iddialara inanmadığını söyledi.

Afyonkarahisar merkeze bağlı Büyükkalecik beldesinde yaşayan şehit Piyade Er Ali Osman Altın'ın babası Ali İhsan Altın, 'oğlunun komutanı tarafından şehit edildiği' iddiasına inanmadığını söyledi. Şehit babası Altın, "Gazetede çıkan iddialara inanmıyorum. Benim oğlum şehittir. Türk Silahlı Kuvvetleri'me ve devletime inanıyorum. Böyle bir şeyin de olabileceğini tahmin bile edemiyorum. Çünkü böyle bir şey olamaz. Benim oğlum şehittir. Gazetede yer alanlara hiç inanmıyorum" dedi.

Şehit annesi Zakire Altın ise, acısının hatırlatılmasından dolayı huzursuz olduğunu ifade etti. Şehit annesi, "Benim yavrum benden gitmiş, ne söylesek geri gelmez. Bu işler bizim acımızı tazelemekten başka bir şeye yaramıyor. Eğer gazeteciler gelmese biz daha huzurluyuz. Unutmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

SATILMIŞ AKKAŞ - AFYONKARAHİSAR

Bunlar Da İlginizi Çekebilir