GENEL - 30 Eylül 2009 Çarşamba 18:08

Semih Saygıner'e plaket

A
A
A
Semih Saygıner'e plaket

Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner memleketi Sakarya'da SATSO tarafından plaketle ödüllendirildi.

RECAİ YÜKSEL-METİN DEMİR/SAKARYA

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 3. Meclis Toplantısı onur konuğu Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner'in de katılımıyla Ali Coşkun Konferans Salonunda yapıldı. SATSO Başkanı Akgün Altuğ'un başkanlığında yapılan iş adamlarının katıldığı toplantı Adapazarı'nda doğup büyüyen dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner'in hayatını ve başarılarını anlatan sinevizyon gösterisiyle başladı. Sinevizyon gösterisini keyifle izleyen iş adamları Semih Saygıner'i başarılarından dolayı ayakta alkışladı.

Sinevizyon gösterisinin ardından kürsüye gelerek bir konuşma yapan Semih Saygıner önemli bir birey olmaya çalıştığını, başarılı olmasını ahlaklı ve dürüst yetişmesine bağladı. Saygıner, "Ben bile kendimi izlerken hakikaten duygulanıyorum. Ben bu işe Adapazarı'nda başladım. Bilenler iyi biliyor. Ben aslında bir oyun oynadım.

Çocukluğumdan beri ben böyle yetiştim. Rahmetli annem ve babamdan bir şeyler öğrendim" dedi. O aile terbiyesini hiçbir zaman kaybetmediğini anlatan Saygıner, şöyle konuştu: "Beni onore ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Ailemi kaybettiğimde, çok küçük yaştaydım. Ağabeylerim bana birçok şey öğretti. Bana sosyalleştirme adına birçok şey öğrettiler. Ben aslında iyi bir birey olmayı öğrendim. İyi bir birey olduktan sonra başarılı olmak çalışmakla oluyor. Ben bunu bilardo sayesinde, bu topraklarda Adapazarı'nda kazandım."

ÖZÜMDEN KOPMADIM

Çok ahlaklı olduğuna inandığını anlatan Saygıner, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir suç işlediğimde hâla yüzüm kızarıyor. Bir de özümden kopmadım. Adapazarı'ndan değil. Türklüğümden hiçbir zaman kopmadım. Çok ülke gezdim. Değişik tatlar tattım, ama döndüğümde Adapazarı'nın kuru fasulyesini arıyorum. Her şeyiniz olabilir ama sevgi karşılıklı bir şeydir. Bunun karşılığını vermezseniz, bir süre sonra bunu yapamazsanız."

Konuşmaların ardından Semih Saygıner'e plaketini SATSO Başkanı Akgün Altuğ ile onu çocukluğundan beri tanıyan SATSO Disiplin kurulu üyesi Melih Uyar verdi. Plaketi alırken duygulanan Saygıner herkese teşekkür etti. İşadamları ile sohbet eden ve fotoğraf çektiren Saygıner daha sonra SATSO'dan ayrıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir