SPOR - 01 Kasım 2014 Cumartesi 16:06

Şike "kamu spotu" oldu

A
A
A
Şike "kamu spotu" oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, son yıllarda Türkiye’nin gündeminden düşmeyen şike konusunda kamu spotu hazırladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, şike konusunda kamu spotu hazırladı. Hazırlanan kamu spotunda eski milli basketbolcular İbrahim Kutluay, Ömer Onan ile eski milli futbolcu Metin Tekin rol aldı. Spotta en dikkat çeken isim ise Spor Toto Süper Lig’in en genç golcüsü unvanına sahip Bursasporlu Enes Ünal oldu. Bir başka dikkat çeken unsur ise şike davasında yargılaması devam eden Fenerbahçe Kulübü’nde basketbolu bırakan İbrahim Kutluay ile Ömer Onan dikkat çekti. Onan halen Fenerbahçe’de menajer olarak görev yapıyor.

Karanlığın fon olarak kullanıldığı spotta ilk olarak İbrahim Kutluay, antrenman yaparken topu karanlıkta bulunan bir kişiye atıyor. Karanlıktan gelen toptaki, şikeyi temsil eden kirli el izini gören Kutluay, topu elinden hemen bırakıyor. Spotun devamında Fenerbahçeli Ömer Onan, soyunma odasında maça hazırlanırken, omzuna dokunan bir el yine aynı siyah izi bırakıyor. Onan’ın bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyememesi dikkatlerden kaçmıyor.

Spotun en dikkat çeken kısmında sahneye Bursasporlu genç oyuncu Enes Ünal çıkıyor. Ünal, kendisine sunulan içi para dolu zarfı geri çeviriyor. Ardından Ünal’ı aydınlığa açılan bir kapıda eski milli futbolcu Metin Tekin karşılıyor. Spotun son kısmında Tekin, "Şikeye sakın göz yumma, temiz spora sahip çık" sloganıyla karşımıza çıkıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir