GÜNDEM - 26 Ocak 2021 Salı 11:06

'Sizin yaptığınız boşanmaya neden olur'

A
A
A
'Sizin yaptığınız boşanmaya neden olur'

Bursa polisi kısıtlamada kapalı olması gerekirken kumar oynatıldığı ihbar edilen iş yerine baskın yaptı . Altı restoran görünümlü üst katında kumar oynatıldığı iddia edilen iş yerinin gizli kapısından çıkan yaklaşık 20 kişi park ettikleri otomobillerine binmeyi başarırken, kaçamayan 5 kişi ise polis tarafından yakalandı. 5 kişiye kısıtlamaya uymayıp dışarıda bulundukları için 3 bin 150'şer lira para cezası kesildi.

Şahıslardan birisi görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterip, "Sizin yaptığınız boşanmaya sebep olur" dedi.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Küplüpınar Mahallesi İstanbul Caddesi'nde, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olması gereken kahvehanenin faaliyette olduğu ve içeride kumar oynandığı ihbarını aldı. Harekete geçen polis ekipleri iş yerinin bulunduğu caddeye gelerek kontrol ve denetim yaptı. Polis ekiplerini güvenlik kamerası sisteminden izleyen ve baskın yapılacağını anlayan yaklaşık 20 kişi iş yerinin arkasında bulunan kapıdan çıkıp araçlarına binerek hızla olay yerinden ayrıldı.

Durumu fark eden ekipler kumar oynandığı iddia edilen iş yerinden çıkan ve ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan 5 kişiyi yakaladı. Polis ekiplerinden kaçmaya çalışırken yakalanan V.A. “Sokağa işim gereği çıktım. Ben kumar oynamıyorum kumardan da gelmiyorum” diyerek kendisini savundu. Polis aracına binmemek için direnen V.A. kendisini görüntüleyen basın mensuplarına “Niye sadece beni çekiyorsunuz, sokakta bir tek ben mi varım? Sizin yaptığınız bir ailenin boşanmasına neden olur. Buradaki insanların hepsi yanlış, sizin de çocuğunuz var. Sanki ben cinayet işlemişim, haberlerde gördüğüm başıma geliyor.” diyerek tepki gösterdi.
Kumar oynandığı iddia edilen kahvehanenin bulunduğu bölgede kontrollerini sürdüren ekipler, kapının kilitli olması nedeniyle iş yerine giremedi. Polis ekiplerinin baskın düzenleyeceğini anlayıp kumar oynandığı iddia edilen iş yerinden kaçmaya çalışan 5 kişiye 3 bin 150'şer liradan toplam 15 bin 750 TL ceza kesildi.

Ercan Vardar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Hamidiye Tabyalarında 23 Nisan coşkusu yaşandı Çanakkale’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Anadolu Hamidiye Tabyalarında gerçekleştirilen etkinliklerle çocuklar, bayram coşkusunu doyasıya yaşadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü kutlama programı Anadolu Hamidiye Tabyalarında gerçekleştirilen kortej yürüyüşüyle başladı. Etkinliğe; Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve eşi Sibel Biçen, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve eşi Özen Algönül Erkek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama programında Ticaret Borsası İlkokulu öğrencisi Cihan Ata Sevinç tarafından “Dünya Çocuk Bayramı” isimli şiir okundu. Kepez Atatürk İlkokulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisinin izlenmesinin ardından Vali İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen ve eşi Sibel Biçen, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve eşi Özen Algönül Erkek ve protokol üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında okullar ve kurumlar tarafından açılan stantları ziyaret ederek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincini ve coşkusunu paylaştı. Hamidiye Tabyalarında kurulan stantlarda çocuklar ile yakından ilgilenip, bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, stantlarda bulunan ürünler hakkında bilgi aldı ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.