GENEL - 20 Haziran 2020 Cumartesi 10:08

Tekneye ne lazımsa CarrefourSA Mavi’den tedarik edilecek

A
A
A
Tekneye ne lazımsa CarrefourSA Mavi’den tedarik edilecek

Yaz sezonun başlaması ile CarrefourSA’nın su üstünde yaşayanlara yönelik verdiği market hizmeti başladı. Mavi vatanda hizmet veren CarrefourSA’nın denizdeki marketi Mavi adlı market tekne sezon boyunca denizde yaşayanlara hizmet verecek.

CarrefourSA, "Mavi" isimli teknesiyle Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek’te haftanın yedi günü hizmet vermeye başladı. Ekim ayına kadar Göcek koylarında hizmet verecek olan Mavi, su üstünde yaşayanların her türlü market ihtiyacını karşılayacak. Toplam 50 metrekare alışveriş alanına sahip olan 16 metre uzunluğundaki CarrefourSA Mavi, sabah 08.00’den akşam 20:00'ye kadar Göcek’te 20 farklı koy ve 6 restauranta uğrayarak taze gıdadan ete, balıktan deniz ürünlerine kadar temel gıda ürünlerinde tüketicilerine toplam 1000 çeşit ürün sunuyor.

CarrefourSA Satış Grup Müdürü Ersin Ceylan yaptığı açıklamada, hayatımıza giren pandemi ile birlikte kontrollü sosyal hayatın, yat turizmine olan ilgiliyi arttırdığını belirtti.

Göcek Koylarına tatilcileri ilgisinin artığını söylenen Ceylan “İnsanlar tatillerinin teknede daha güvenilir ortamda ve kendilerini izole ederek yapacaklar. Toplam 50 metrekare alışveriş alanına sahip olan 16 metre uzunluğundaki CarrefourSA Mavi, paketli yaş sebze – meyveden süt ve süt ürünlerine, kahvaltılıklardan kuru gıdaya, donmuş gıdalardan içeceklere, kişisel bakım ve hijyen ürünlerinden deniz – plaj ürünlerine kadar yüzlerce farklı çeşit ürünüyle müşterilerine hizmet götürüyor. CarrefourSA Mavi, özel siparişler olduğu zaman marinadaki marketinden temin ederek ilgili müşterisine ulaştırıyor" dedi. 

"Fiyatlar aynı"

Koylarda hizmet veren yüzen market CarrefourSA Mavi'de normal mağazalardaki fiyatların aynısı uygulanırken, hizmet tatillerini teknelerde yapanlar ve su üstünde yaşayanlara büyük kolaylık sağlıyor.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Karaman Karaman’da 57 mahalleye 277 muhtar adayı Şehir merkezinde 57 mahallesi bulunan Karaman’da, 31’i kadın 277 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor. Türkiye Muhtarlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Öngay, 2019 seçimlerinde şehir merkezinde yaklaşık 200 olan muhtar adayı sayısının bu seçimde 277 olduğunu söyledi. “277 muhtar adayından 31’i kadın” Muhtarlar Derneği Karaman Şube Başkanı Ali Öngay, Karaman merkezde 57 mahallenin bulunduğunu belirterek, “277 muhtar adayımız mevcut. Bu adaylarımızdan 31’i kadın, 246’sı erkek" dedi. Öngay, muhtarların yoğun bir çalışma içerisinde olduğunu da kaydederek, “Herkes seçilebilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarını yürütüyor. Önceki seçimde Karaman’da 200 civarında bir aday vardı ve kadın aday daha fazlaydı. Kadın adaylardan da bir tanesi şehir merkezinde diğeri de köyde muhtar olarak seçildi. Bu seçimde muhtar adayı daha fazla, onun da sebebi muhtarların imkanlarının daha fazla artmasıdır. En çok adayın bulunduğu mahallemiz ise Ahmet Yesevi Mahallesidir. Tam 18 kişi muhtar olabilmek için yarışıyor. Bunlardan 3 tanesi kadın. Karaman merkezde ortalama 57 mahalleye 5’er muhtar adayı düşüyor. Tek adayın olduğu mahallelerimiz de bulunuyor. 3 mahallemizde mevcut muhtarlarımızın karşısında aday yok” dedi. Mevcut muhtar olarak kendisinin de mahallesinde tekrar muhtar adayı olduğunu belirten Öngay, "Biz çalışmalarımıza 1 ay öncesinde başladık. Yaptığımız çalışmada seçmenlerimizle bire bir görüştük. Benim de şuanda karşımda 2 muhtar adayı var" diye konuştu.