SPOR - 13 Şubat 2019 Çarşamba 13:43

Tolgay Arslan’da yırtık tespit edildi

A
A
A
Tolgay Arslan’da yırtık tespit edildi

Zenint maçında ısınma sırasında sakatlanan Fenerbahçeli futbolcu Tolgay Arslan'ın kasığında yırtık tespit edildi.

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda dün oynanan Fenerbahçe-Zenit maçı öncesinde ısınma çalışmalarında yaşadığı sakatlık sonrası kadrodan çıkartılan Tolgay Arslan’ın kasığında yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan ve Atiker Konyaspor maçında cezalı olan Tolgay, Beşiktaş derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Tırın çarptığı 15 yaşındaki çocuk kurtarılamadı Antalya’nın Manavgat ilçesinde yola çıkan 15 yaşındaki çocuğa tır çarptı. Ağır yaralanan çocuk, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, Alanya-Antalya D-400 kara yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametine seyir halindeki Aykut Ulutaş’ın kullandığı 06 ESC 910 plaka 06 DSV 348 dorse plakalı tır, aniden yola çıkan 15 yaşındaki Hasan Türker İşbilir isimli çocuğa çarptı. Ağır yaralanan ve 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Tır sürücüsü: "Aniden yola fırladı kurtaramadım" Tur sürücüsü Aykut Ulutaş, köprülü kavşaktan indiği an aniden yola bir kişinin fırladığını, frene basıp direksiyonu kırmasına rağmen çocuğa aracın çarpmasını engelleyemediğini söyledi. Baba fenalık geçirdi Manavgat Belediyesi Side Zabıta Amiri İbrahim İşbilir’in oğlu olan çocuğun ölüm haberi büyük üzüntü oluşturdu. Kazayı duyan yakınları Manavgat Devlet Hastanesine akın ederken fenalık geçiren baba müşahede altına alındı. Kazanın ardından yolda trafik uzun süre tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken trafik ekiplerinin çalışmasını tamamlayarak tırın kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kaza sırasında çocuğun kulağından fırlayan kulaklık dikkatlerden kaçmazken, tır sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
İstanbul 23 Nisan coşkusu Gaziosmanpaşa’da doyasıya yaşanacak Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle festival havasında kutlamaya hazırlanıyor. Belediye bahçesinde konserler ve atölye etkinlikleriyle başlayacak olan coşku, Küçükköy Meydanı’nda yapılacak kortej yürüyüşüyle zirveye ulaşacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla belediye bahçesinde düzenlenecek etkinlikte, Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi’nin yetenekli çocukları, vatandaşlara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. Akademi bünyesinde eğitim gören öğrenciler tarafından hazırlanan 3 farklı tiyatro oyunu da seyircilerle buluşacak. Eğlenceli ve eğitici atölye etkinlikleri de belediye bahçesinde çocukları bekliyor olacak. Kurulacak stantlarda kuru boya, heykel, ebru, akıl oyunları, model uçak, çanta tasarım, VR deneyimi, doğa ve teknoloji gibi çok sayıda atölye etkinliği miniklere heyecanlı anlar yaşatacak. Öte yandan pamuk şeker, patlamış mısır, limonata ikramlarının yanı sıra yüz boyama ve balon stantları ile çocuklar unutulmaz bir festival yaşayacak. Küçükköy’de 23 Nisan kortej yürüyüşü düzenlenecek Gaziosmanpaşa’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarının ikinci adresi ise Küçükköy Meydanı olacak. Saat 19.00’da, Sokullu Mehmet Paşa Caddesi üzerinden başlayacak olan kortejde binlerce vatandaş, Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde Küçükköy Meydanı’na yürüyecek. Etkinlikler meydanda düzenlenecek olan sahne programı ile son bulacak.