ASAYİŞ - 20 Haziran 2021 Pazar 13:26

Traktörün üzerinde kalp krizi geçirip tekerin altında kaldı

A
A
A
Traktörün üzerinde kalp krizi geçirip tekerin altında kaldı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 61 yaşındaki çiftçi, çalışır durumdaki traktörünün üzerinde kalp krizi geçirerek yere düştü. Traktörün iki tekeri arasında sıkışan talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Hacıaliler Mahallesi’nde ikamet eden ve çiftçilik yapan 1 çocuk babası Erdoğan Özen (61) iddiaya göre saat 10.30 sıralarında bağında çift sürmek için evinin bahçesindeki 45 ZR 035 plakalı traktörüne iş makinesi taktı.

İş makinesini traktöre taktıktan sonra, traktörün üzerine çıkan Özen kalp krizi geçirerek bir anda yere düşüp, ön teker ile arka teker arasında kaldı. Çalışır durumda olan traktör geriye doğru gelerek, ön tekerlek Erdoğan Özen’in göğsüne dayandı. Durumu gören yakınları ve komşuları yardım etmeye çalışsalar da Erdoğan Özen hayatını kaybetti. 112 Acil servis ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler Erdoğan Özen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Hüseyin Keskin
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Erzincan Kanser savar olarak bilinen ‘Işkın’ tezgâhlarda yerini aldı Doğu Anadolu Bölgesi genelinde her yıl bahar aylarında dağlardan toplanan ışkın pazar tezgâhlarında yerini aldı. Anadolu’da yayla muzu olarak da bilinen ışkının faydaları ise saymakla bitmiyor. Doğu Anadolu’nun yüksek yamaçlarında doğal olarak yetişen ve Anadolu’da yayla muzu olarak bilinen Işkın, Erzincan’da tezgâhları doldurdu. Erzurum, Tunceli, Bingöl, Muş gibi illerin yanı sıra Erzincan’ın da yüksek rakımlı bölgelerinde doğal olarak yetişen ışkın uzun süren kış mevsiminin ardından havaların ısınmasıyla birlikte köylüler tarafından toplanmaya başlandı. Bağışıklığı güçlendirdiği söylenen ışkının kanser hastalığı başta olmak üzere birçok hastalığa şifa olduğu söyleniyor. Işkınla birlikte tezgâhlarda yerini çirişte vatandaşlar tarafından yoğun rağbet görüyor. Atlanta Üniversitesinin yaptığı araştırmalar sonucunda kanser hastalığının yeni bir ilacı olarak nitelendirilmeye başlanan ışkının ünü Amerika’ya kadar yayılmış durumda. Yöre insanı tarafından kanser hastalığının yanı sıra diğer birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ışkın otunun boyu, yaklaşık 40 santim ile 150 santim arasında değişiyor. Bol miktarda C vitamini barındıran ışkın, aynı zamanda A, B1, B2, E ve K vitaminleri bakımından da zengin olup taze tüketildiğinde mide bulantısına ve hazımsızlığa iyi geldiği söyleniyor. Ayrıca grip ve ateşli hastalıklara karşı tedavi edici etkisi olduğu belirtiliyor. “Işkın ve çiriş doğal ilaçtır” Işkın ve çirişin dağlarda doğal olarak kendiliğinden yetiştiğini ifade eden Murat Gül, “Çiriş dağlarda doğal olarak kendiliğinden yetişir. Ispanak gibi yemeği oluyor. Yoğurtlu ve yumurtalı olarak her türlü yemeği olur. Başlı başına bir ilaçtır. Çirişin kilosunu 70 liradan satıyoruz. Işkında aynı şekilde dağlarda doğal olarak kendiliğinden yetişiyor. Koli koli başka illere gönderiyoruz. Müşterilerimiz ışkını çok tercih ediyor. Kansere iyi geldiğini söylüyorlar. Satışlar şuanda gayet iyi. Işkında başlı başına doğal bir ilaçtır. Kilosunu da bu yıl 70 liradan satıyoruz” diye konuştu.
Kayseri Başkan Büyükkılıç, Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Özvatan, Bünyan ve Sarıoğlan belediye başkanlarını ağırladı. Çok önem verdiği birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ilçe başkanları ile istişarelerine devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, 31 Mart Yerel Seçimleri’nde seçilen Cumhur İttifakı ortağı MHP’li Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı makamında kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’ne mensup Özvatan Belediye Başkanımız Halit Demir, Bünyan Belediye Başkanımız Selahattin Metin ve Sarıoğlan Belediye Başkanımız Bekir Ayyıldırım’a nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” diye konuştu. Büyükkılıç, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi. Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Özvatan, Bünyan ve Sarıoğlan belediye başkanları da Başkan Büyükkılıç’a kırsala yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde de Kayseri için uyum kültürü içerisinde hizmet etmeye devam edeceklerini söylediler. Günün anısına çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.
Gaziantep Tahmazoğlu’ndan 23 Nisan Çocuk Şenliğine davet Şahinbey Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yılda çocukların zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Şahinbey Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çocuk Şenliği düzenliyor. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan şenlik; 20 Nisan Cumartesi günü saat 09.00’da kapılarını açacak. 20-28 Nisan tarihleri arasında sabah saat 09.00 ve 20.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde çocuk müzikalleri, tiyatrolar ve sinemalar çocuklar için yayınlanacak. Çocuk Şenliği’nde ayrıca çocukların eğlenceli zaman geçirmeleri için şişme oyun grupları ve çocuk atölyeleri kuruldu. “Çocuk Şenliğinde buluşalım” 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek Çocuk Şenliği’ne tüm Gazianteplileri davet eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “20-28 Nisan tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Çocuk Şenliğimiz başlıyor. Şahinbey Belediyesi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuk şenliğinde çocuklarımızın yüzünü güldüreceğiz. 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliğinde çocuk müzikalleri, tiyatroları ve sinemaları çocuklarla buluşacak. Düzenlenecek olan şenliğimiz her gün sabah saat 09.00’da kapılarını açıp 20.00’a kadar sürecek. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.