KENT HABERLERİ - 26 Mayıs 2017 Cuma 15:26

Tuzla'nın yıldızlarına altın yağmuru devam ediyor

A
A
A
Tuzla'nın yıldızlarına altın yağmuru devam ediyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, uluslararası, ulusal, il ve ilçe düzeyinde yapılan kültür, sanat, spor, bilgi ve beceri yarışmalarında derece alan Tuzlalı öğrencileri, her yıl olduğu gibi bu yılda 122 altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Belediyesi ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “Tuzla'nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-4” ödül töreni, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, Tuzla Belediyesi birim müdürleri, çevre ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı. Tuzla'nın Yıldızlarına Altın Yağmuru-4 ödül töreninde farklı eğitim kademelerindeki 122 öğrenci, başarı ve derecelerine göre tam, yarım ve çeyrek olmak üzere toplam 122 adet altın ile ödüllendirildi. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Misafirim Öğretmenim” projesi kapsamında en çok veli ziyareti gerçekleştiren okul müdürlerine de çeşitli hediyeler verildi.

Tuzla'nın yıldızlarına altın yağmuru devam ediyor

“Başkan Yazıcı’nın eğitime desteğini her zaman hissediyoruz”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitime çok önem verdiğini belirten Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, “Başta Sayın Kaymakamımıza gösterdiği bilgelik için ve bize uyguladığı teşvik için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ve yine aynı şekilde bu tablonun ortaya çıkmasını 4 yıldır destekleyen, kaynak ve imkân sağlayan, kuvvetlendiren kıymetli belediye başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

Tuzla'nın yıldızlarına altın yağmuru devam ediyor

“Gençler ülkemizin geleceğidir”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla çalıştıklarını belirterek, “Marifet, iltifata tabidir. Eğer bir başarı varsa bunun mutlaka ödüllendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunun gerçekleşmesi ise hem ilginin hem alakanın hem de geleceğe yönelik de başarı hikâyelerinin artması ve başarı grafiğinin artmasını sağlayacaktır. Tuzla’da yaşayan gençlerimizin başarı hikâyeleri ne kadar artarsa, ne kadar başarılı olursa, ne kadar dar donanımlı yetiştirilirse biz Tuzla’nın geleceğinin de o kadar güzel olacağına inanıyoruz. Bu hayalle başarıyı ödüllendirmeye, gençlerimizi teşvik etmeye, başarının maddi ve manevi olarak karşılığını vermeye çalışıyoruz. Tuzla’mızın ve ülkemizin geleceği için emek sarf eden herkese hem ülkem ve hem de halkım adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir