MAGAZİN - 01 Haziran 2014 Pazar 16:42

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Gemlik’te anaokulu açtı

A
A
A
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, Gemlik’te anaokulu açtı

Ünlü sanatçı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor.

Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Konya'da anaokulları açan Çocuklar Gülsün Diye Derneği yeni okulunu Bursa'nın Gemlik İlçesinde açtı. Okul yapımını Ersin Ailesi’nin üstlendiği, “Çocuklar Gülsün Diye- Nafiz Ersin Anaokulu" yapılan açılış töreniyle eğitim hayatına başladı. Ersin Ailesi’nin babaları adına yaptırdığı "Çocuklar Gülsün Diye-Nafiz Ersin Anaokulu"nun açılış törenine, Çocuklar Gülsün Diye Dernek Başkanı Gülben Ergen, Başkan Yardımcısı Elvan Oktar, Ersin Ailesi’nin yanı sıra, Bursa Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici, İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin de katıldı.

Okulda emeği geçenlere teşekkür eden Çocuklar Gülsün Diye Derneği Başkanı Gülben Ergen, "Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu’nun 21.sini Bursa’ya hediye etmiş olmaktan çok mutluyuz. Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak daha çok köye okul öncesi eğitim imkânı sağlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Soma’da yaşanan maden faciasında madencilerimiz adına büyük üzüntü yaşadık. bundan sonraki ilk anaokulunu Soma’da açmayı hedefliyoruz" dedi.Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, Sanatçı Gülben Ergen yoğun bir ilgi ile karşılaştı. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan okul, 100 öğrenciye okul öncesi eğitim olanağı sunacak.

HURŞİT TOPAL
BURSA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir