GÜNDEM - 01 Mart 2021 Pazartesi 17:56

Vanlı mühendis koronadan ölen kız arkadaşı için şarkı yazıp klip çekti

A
A
A
Vanlı mühendis koronadan ölen kız arkadaşı için şarkı yazıp klip çekti

Van’ın İpekyolu ilçesinde yaşayan elektrik mühendisi Çağdaş Suiçmez, geçen sene mart ayında korona virüsten hayatını kaybeden kız arkadaşı için şarkı yazıp klip çekti.


İpekyolu ilçesinde yaşayan Çağdaş Suiçmez, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde okuduğu yıllarda bir kıza aşık oldu. Aşık olduğu kızla mutlu bir beraberliği olan Suiçmez, daha sonra sebepsiz ayrılıklar nedeniyle kız arkadaşından uzun süre ayrı kaldı. Ayrılık sırasında Konya’da yaşayan kız arkadaşının korona virüsten hayatını kaybettiğini duyan Suiçmez, onu için şarkı yazıp klip çekti.

Bütün sosyal platformlarda yayınlanan ve kısa sürede binlerce kişi tarafından tıklanan klip ile ilgili açıklamada bulunan Suiçmez, “Ayrıldığımız o dönemlerde o memleketi olan Konya’da kalıyordu, ben Van’da. Ondan uzak kaldığımız dönemde ben bu şarkıyı yazdım. Tabi aklımda klip yapmak yoktu. Daha sonra biz bir araya gelir gibi olduk ama yine araya mesafeler girdi. O farklı bir şehirde kalıyordu, ben farklı bir şehirde yaşıyordum. Geçen sene de mart ayında korona virüsten hayatını kaybettiğini öğrendim. Ben de onun anısını yaşatabilme adına bu şarkıyı klibe döktüm. Umarım yaptığımız bu çalışma beğenilir. Benim çok sevdiğim birini benden alan bu virüse karşı yazdığım bu şarkı, umarım bazı yaraları sarabilir” dedi.

Vanlı mühendis koronadan ölen kız arkadaşı için şarkı yazıp klip çekti

Harabe isimli klibin şu anda bütün sosyal platformlarda yayında olduğunu belirten Suiçmez, “Klibimiz, bir haftalık gibi kısa bir süre içerisinde 125 bin kişi tarafından izlendi. Umarım daha fazla kitleye ulaşırız. Benim bu klipten beklentim çok farklı. Ben vefat eden kız arkadaşımı ne görebildim, ne mezarını ziyaret edebildim. Çünkü korona virüsten hayatını kaybedenler farklı defnediliyor ve belli bir süre gidemiyorsunuz. Kendisine yazdığım birçok beste var. Bundan sonraki klipte, onun mezarını ziyaret etmek gibi bir düşüncem var” ifadelerini kullandı.

Açıklamalarında biraz kız arkadaşından da bahseden Suiçmez, “Kendisi benden önceki ilişkisinde şiddet görmüş ve bu anlamda bütün erkeklere güvenini kaybetmişti. Onun güvenini kazanmak için çok çaba sarf ettim. Her erkeğin aynı olmadığını anlatmaya çalıştım. Daha sonra güzel ilişkimiz oldu. O günleri tekrar hatırlayabilmek adına ona yazdığım bütün şarkıları hayata geçireceğim” diye konuştu.

Atilla İdiz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüpheli yakalandı” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında organize suç örgütü üyesi 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre; İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “Mahzen-29” operasyonlarında, kasten adam öldürme, kasten adam öldürmeye teşebbüs, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme, 6136 sayılı kanuna muhalefet, uyuşturucu imalatı ve ticareti, tehdit ve hakaret suçlarına karıştığı tespit edilen organize suç örgütü üyesi 32 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. EGM KOM Başkanlığı koordinesinde, İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce koordineli olarak yapılan çalışmalarda İstanbul genelinde; 08.04.2024-17.04.2024 tarihleri arasında; Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde gerçekleşen operasyonlarla yakalanan 32 şüphelinin; M.A. isimli iş insanına yönelik kasten öldürmeye teşebbüs eylemini, Esenyurt ilçesinde iş insanı O.Z.’nin iş yerine yönelik 12.04.2024 ve 13.04.2024 tarihlerinde gerçekleştirilen kurşunlama eylemlerini, Avcılar ilçesinde iş insanı O.Z.’nin ikametine yönelik 09.04.2024 ve 13.04.2024 tarihlerinde gerçekleşen kurşunlama eylemlerini, Esenyurt ilçesinde 15.04.2024 tarihinde basına görüntüleri yansıyan kişiyi kaçırma eylemini, Kağıthane ilçesinde 13.04.2024 tarihinde D.E. isimli şahsın silahla öldürülme eylemini, Kağıthane ilçesinde 08.04.2024 ve 13.04.2024 tarihlerinde Mert Yedi Emin otoparkına el bombası atılması eylemlerini, Eyüpsultan ilçesinde 16.04.2024 tarihinde örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere satışa hazır şekilde 30 adet silah temin ettikleri ve çok sayıda silah parçasını birleştirerek silah üretimi gerçekleştirdikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucu 34 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız otomatik tabanca, bahse konu 3 farklı eylemde kullanılan araç ve araçlarda kullanılan 3 adet sahte plaka, muhtelif miktarda satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu madde, 1 adet hassas terazi ve çok miktarda döviz ve Türk Lirasına el konuldu.