MAGAZİN - 08 Şubat 2019 Cuma 08:39

Yalçın Menteş hayatını kaybetti!

A
A
A
Yalçın Menteş hayatını kaybetti!

Usta oyuncu Yalçın Menteş dün akşam hayatını kaybetti.

 Acı haberi Yalçın Menteş’in oğlu duyurdu.
Usta oyuncu Yalçın Menteş dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Bir süredir sağlık sorunları sebebiyle hastanede tedavi gören usta oyuncu, yaşam mücadelesini kaybetti. Menteş’in ölüm haberini oğlu Atilla Menteş "Sevgili babam Yalçın Menteş'i kaybettik. Tüm yakınlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun!" diyerek duyurdu. Diyabetik olan ve aynı zamanda akciğer kanseri tedavisi gören Yalçın Menteş, 12 gündür yoğun bakımda tedavi görüyordu. 

Yalçın Menteş’in doktorundan açıklama

Hayatını kaybeden usta oyuncu Yalçın Menteş’in doktorundan açıklama geldi. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Tanju Ulufer, Yalçın Menteş’in dün akşam saat 20:40’ta hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Usta oyuncu Yalçın Menteş, dün akşam saat 20:40’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yalçın Menteş’in doktoru Kardiyoloji Uzmanı Dr. Tanju Ulufer, usta oyuncunun ölümüne ilişkin basın açıklaması yaptı. Dr. Tanju Ulufer yaptığı açıklamada: “Yalçın Menteş biliyorsunuz 10 gündür hastanemizin yoğun bakımında devamlı kontrol altındaydı. Akciğer kanseri üzerine ilave olmuş zatüre nedeniyle yoğun bakımımıza getirilmişti. Solunum güçlüğü mevcuttu. Geldiği günlerde kalp ve dolaşım sistemi normal şartlardaydı. Ancak son günlerde ortam daha da değişti. Birkaç kere solunum aygıtından kendi solunumuma ortam sağlama için müdahale edilse de bu mümkün olmadı tekrar cihazla solunumunun gerçekleştirdi. Dün tansiyondan düşme başladı, ritim bozuklukları başladı. Akşama doğru tansiyon 8’lere düşmeye başladı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 20:40’ta kardiyojenik şokla maalesef kendisini kaybettik.” dedi.  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir