KÜLTÜR SANAT - 30 Aralık 2020 Çarşamba 15:42

Yekta Kopan canlı yayında okurlarıyla buluşacak

A
A
A
Yekta Kopan canlı yayında okurlarıyla buluşacak

Boyner ve Can Yayınları Edebiyat Sohbetleri’nin ilk konuğu yazar Yekta Kopan olacak. Yazarlığının yanı sıra sunucu ve seslendirme sanatçısı olarak da bilinen Yekta Kopan'ın katılacağı söyleşi 2 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Boyner, müşterilerinin yaşamının her anına eşlik etmek, onların hayatına değer katmak ve ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi için ürün ve kategori yelpazesini genişletmeye, farklı etkinlikleri müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. Bu doğrultuda en son boyner.com.tr’de kitaplara da yer vermeye başlayan şirket, kitapsever müşterilerini Can Yayınları’nın Türk ve dünya edebiyatından yüzlerce eseriyle buluşturuyor. Türk ve dünya edebiyatından klasik veya çağdaş, birbirinden değerli kitaplara yer veren Boyner bu iş birliğini Can Yayınları yazarlarının katılacağı Edebiyat Sohbetleriyle de geliştiriyor. Tanem Sivar tarafından sunulacak söyleşiler, şirketin sosyal medya hesabından 15 günde bir canlı yayınlanacak.

Boyner ve Can Yayınları söyleşilerinin ilk konuğu ise yazar Yekta Kopan olacak. Yazarlığının yanı sıra sunucu ve seslendirme sanatçısı olarak da bilinen Yekta Kopan'ın katılacağı söyleşi, 2 Ocak’ta saat 18.00’da başlayacak. Tanem Sivar’ın Yekta Kopan ile kitapları ve edebiyat üzerine Boyner’in sosyal medya hesabından canlı olarak yapacağı keyifli sohbet, yeni yılın ilk hafta sonuna renk katacak.

Ayrıca 5 izleyicinin Yekta Kopan’ın son kitabı Sarmaşık’ı imzalı olarak kazanma imkanı olacağı belirtildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Ruhsatsız tabanca ile yakalandı, “Taşımıyorum bozuk” diyerek tüfek ruhsatı gösterdi Aksaray’da ruhsatsız tabanca ile yakalanmasına rağmen önce “Taşımıyorum” deyip inkar eden, sonra da “Bozuk” diyen sürücü bir de “Ruhsatım var” diyerek tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. Olay Gülağaç Yolu Kireçlik Mevkiinde yaşandı. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gece yarısı bekçilerin de katıldığı asayiş ve trafik uygulaması yapan İl Emniyet Müdürlüğü asayiş ile trafik şubesi ekipleri şüphe üzerine Gülağaç ilçesinden Aksaray merkez istikametine seyreden Ali B. (38) idaresindeki 51 ACV 230 plakalı otomobile "dur" ihtarında bulundu. Sürücüsü ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirildikten sonra araçta arama yapan bekçiler araç içerisine gizlenmiş bir adet tabanca buldu. Kullandığı araçta tabancayla birlikte yakalanmasına rağmen “Taşımıyorum” diyen sürücü Ali B. daha sonra tabancanın bozuk olduğunu belirterek işlem yapılmasından kaçmak istedi. 2 ayrı bahanesiyle başarılı olamayan sürücü bu kez de “Ruhsatım var” diyerek yakalattığı tabanca yerine tüfek ruhsatı gösterdi. 3 ayrı bahanesiyle işlemden kaçamayan sürücü son olarak tabancayı kabullenerek “Benim, tamir için taşıyorum” dedi. Tabancaya bekçiler tarafından dolu boş kontrolü yapıldıktan sonra el konulurken ruhsatsız tabanca taşımaktan gözaltına alınan sürücü adli işlemler için polis merkezine götürüldü.