GENEL - 24 Temmuz 2019 Çarşamba 11:54

Epcim: “Bayburt Valisi olmamda Hakkarililerin duası var”

A
A
A
Epcim: “Bayburt Valisi olmamda Hakkarililerin duası var”

Hakkari Vali Yardımcılığı ve belediye başkan vekilliği yapan Cüneyt Epcim, Bayburt Valisi olarak atanmasında Hakkarililerin büyük desteği ve duası olduğunu söyledi.

Hakkari Vali Yardımcılığı ve belediye başkan vekilliği yapan Cüneyt Epcim, Bayburt Valisi olarak atanmasında Hakkarililerin büyük desteği ve duası olduğunu söyledi.


Hakkari’de yaklaşık 4 yıldır vali yardımcılığı ve 2 yıl da belediye başkan vekilliği görevi yapan, ilde sevilen ve sayılan Cüneyt Epcim’in Bayburt valisi olarak atanması dolayısıyla yakın dostu Gazeteci Yazar Hakan Taş tarafından Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda bir veda gecesi düzenlendi.


Geceye Cüneyt Epcim ve eşi Büşra Epcim, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, tüm kamu kurum ve kuruluş amirleri, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda Epcim’in Hakkari’de 4 yılda yaptığı hizmetler, vatandaşlarla yapılan röportajlar slayt gösterimiyle anlatıldı. Burada konuşan


Epcim, Hakkari’de yaptığı birbirinden güzel hizmetlere değinerek, ildeki hizmetlerin devamı için de zemin hazırladıklarını söyledi. Epcim, ”Bayburt Valisi olarak atandım, bütün samimiyetimle söylüyorum ki bunun arkasında Hakkarililerin duası ve desteği var. Hakkari’ye atananlar yeri geldi mi gün sayarlar ben geldim geleli hiç gün saymadım ve Hakkarililerle beraber olmaktan mutluluk duydum. Ben her yerde çalışmış biri olarak söylüyorum, Hakkarililer kadar misafirperver bir insan yapısını görmedim. Bundan dolayı Hakkarililerle ne kadar gurur duysak azdır. Belediye başkan adayı olduğumda ziyaret ettiğim yerlerde bana oy vermeyeceklerini bildiğim halde bize gösterilen saygı ve sevgi görseydiniz gerçekten duygulanırdınız. Buradaki insan yapısı misafirperverliğini gördüm. Buradaki insanlardan çok şey öğrendim. Buradaki insanların dayanışmasını gördüm” dedi.


15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği Başkanı Engin Özdemir, “Vali Epcim gerçekten bir mümin kendisi ile görüştüğümüzde ne kadar vatansever olduğunu gördüm. Epcim vatanını severken Hakkari, İstanbul ayırmayan İzmir’i Şırnak’tan, Şırnak’ı da atandığı Bayburt’tan ayırmayan bir devlet adamıdır. Hakkari’ye yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.


Hakkarihabertv yazarı Murat Taş ise Hakkari tarihi spor albümünü Vali Epcim’e takdim ederek, bir zamanlar toz ve topraktan geçilmeyen yollarının asfaltlanmasıyla birlikte artık pencerelerini rahatlıkla açtıklarını ve temiz bir hava teneffüs ettiklerini söyledi.


Hakkari Memleketim Platformu Başkanı Naci Mavigöz, Vali Epcim’e Hakkari anısına plaket, Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdurrahman Er ve yönetimi ise üzerinde Hakkari hatırası yazılı Türk bayrağı, 15 Temmuz Dik Duruş Destanı Derneği Başkanı Engin Özdemir ile Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Sevda Sevi de teşekkür başarı plaketi verdi.


Vali Epcim ve eşi Büşra Epcim, program sonunda davetlileri tek tek uğurlayarak programa katıldıkları için teşekkür etti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Hatay Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç’taki Kızılay Yaşam Merkezi’nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Ramazan ayının yardımlaşma ruhunu öne çıkaran Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti. Deprem bölgesinde ilk günden itibaren varlığını hissettiren Türk Kızılay’ı Ramazan ayında da afetzede vatandaşları unutmuyor. Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay’ın Güzelburç bölgesinde bulunan Kızılay Yaşam Merkezi konteyner kentinde vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. "Hatay’da son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız" Ramazan ayının; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı olduğunu belirten Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, "Biz bugün burada zor günleri birlikte atlatmaya çalışıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak her zaman söylediğimiz bir konu var; son depremzede yuvasına kavuşup, yastığa başını huzurla koyana kadar biz buradaki vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin ellerini bırakmayacağız. Ramazan ayındayız, Ramazan ayı; rahmet, bereket, yardımlaşma ve iyilik ayı ama aynı zamanda Ramazan ayı sevdiklerimizle bir araya gelme ve bir sofranın etrafında buluşma ayı. O nedenle biz bugün burada Hatay’da kardeşlerimizle bir ekmeği bölüşeceğiz, beraber iftarımızı açacağız. Birbirimizi dinleyerek bu zor günleri atlatmak adına bir aşama daha ilerlemiş olacağız. Ben zor günlerin geçeceğine inanıyorum. Son 1 sene de gördüğümüz şu ki herkes tünelin ucundaki ışığı görmüş durumda bu da zor günlerin geçeceğine inancı pekiştiriyor. Bu günlerde biz halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Tekrar herkesin Ramazanı hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
Ağrı Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine sayılı günler kala Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, seçim tedbirleri ve güvenlik çalışmaları ile alakalı toplandı. Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar başkanlığında İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve ilgili Birim Amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, seçimlerde alınacak tedbirler detaylı şekilde ele alındı. Oy kullanılacak okullarda görev yapacak personelin belirlenmesi ve gerçekleştirilecek güvenlik uygulamaları hakkında bilgi sunumları yapıldı. Toplantının ardından açıklamada bulunan Ağrı İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine hazır olduklarını vurguladı. İpar, "Ağrı’da huzurlu ve güvenli bir seçim ortamı sağlamak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Seçim boyunca tüm sandıklar ve oy kullanma yerleri 7/24 emniyet güçlerimiz tarafından korunacak" dedi. İpar, şunları kaydetti: "Seçimlerde herhangi bir provokasyona ve yasa dışı faaliyete izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımız oy kullanırken rahat ve huzurlu bir ortamda oy kullanabilecekler. Tüm hemşehrilerimizden de seçimlere demokratik olgunluk içinde katılmalarını ve herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemelerini rica ediyoruz." Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinin huzur ve güven içinde tamamlanması için tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceğini bildirdi.