SPOR - 05 Ocak 2021 Salı 15:50

Hatayspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı

A
A
A
Hatayspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı

Hatayspor, Süper Lig’in 17.

Hatayspor, Süper Lig’in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.


Antakya Atatürk Stadı’nda, Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Bir saat süren idmanda 5’e 2 top kapma, pas drili ve hava topu çalışması yapıldı.


Hatayspor kafilesi, bugün öğleden sonra özel uçakla Ankara’ya gidecek.


Bordo-beyazlı ekip, Gençlerbirliği ile 6 Ocak Çarşamba günü saat 16.00’da Eryaman Stadyumu’nda karşılaşacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çorum Bayat’ta yamaç paraşütü etkinliği Çorum’un Bayat ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi. Türkiye’nin farklı illerinden gelen yamaç paraşütü tutkunları, Asma Tepesi Yamaç Paraşüt Alanında bu özel günü hem coşkuyla kutlamanın hem de gökyüzünde özgürlüklerini hissetmenin keyfini yaşadılar. Göz alıcı manzaralar eşliğinde yapılan uçuşlar, hem sporcuları hem de izleyicileri büyüledi. Bayat’ın Türkiye’nin bütün illerinden sporcuların yamaç paraşütü için geldiği bir merkez olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Bahadır Ünlü, Asma Tepesinin kuzey rüzgarlarının başlangıç ve bitiş noktası olduğu için paraşütçüler için vazgeçilmez olduğunu söyledi. Asma Tepesi’nin yamaç paraşütü için çok uygun bir alan olduğunu anlatan Ünlü, “Burası ayrıca uzun mesafe uçuşları içinde uygun. Daha önce buradan bir sporcumuz kalkış yaparak Konya’ya kadar uçuş gerçekleştirdi ve Türkiye rekoru kırdı. Asma Tepesinde yapacağımız düzenlemelerle çok daha geniş katılımlı, uluslararası etkinlikler düzenleyebileceğiz. Bu sayede ilçemizin tanıtımına da katkı sağlayacağız” dedi. Bayat’ın doğal güzellikleri hakkında da bilgiler veren Ünlü, “Yamaç paraşütü veya diğer etkinlikler için gelen misafirlerimiz Kuşçaçimen yaylasında da kamp yapabilirler. Mesire alanında pikniğini yapabilirler. Aileleriyle güzel bir gün geçirebilirler. Ayrıca ilçemiz doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi güzelliklerinin yanı sıra Derekutuğun bölgesinde binlerce yıllık madenlere sahip” ifadelerini kullandı.
Kastamonu Ormanda aracına aldığı müşteri tarafından öldürülen taksi şoförü, toprağa verildi Kastamonu’da kayıp olarak arandığı sırada ormanlık alanda silahla vurulmuş halde cansız bedeni bulunan ve müşterisi tarafından öldürüldüğü belirlenen ticari taksi şoförü, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Olay, dün Kastamonu’nun Araç ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, saat 11.00’den itibaren kendisinden haber alınamayan ticari taksi şoförü Akif Eymür için arama çalışması başlatıldı. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve yakınları tarafından yapılan arama çalışmaları neticesinde Eymür’ün kullandığı ticari taksi Araç ilçesine bağlı Toygaören köyünde ormanlık alanda bulundu. Bölgede arama çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, ticari taksiden 500 metre uzaklıkta Eymür’ün silahla vurulmuş halde cansız bedinini buldu. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Eymür’ün cenazesi morga kaldırıldı. Cinayet şüphelisi yakalandı Olayla ilgili Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Eymür’ün aracına, kaybolmadan önce 18 yaşındaki M.B.’nin bindiği tespit edildi. Ekipler tarafından cinayet şüphelisi M.B. yakalanarak gözaltına alındı. Son yolcuğuna uğurlandı Müşterisi tarafından gasp edilerek öldürüldüğü iddia edilen taksi şoförü Akif Eymür’ün cenazesi, Araç ilçesindeki Veznedar Camiinde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze namazına ilçe halkı ile Eymür’ün yakınları katıldı. Eymür’ün cenazesi kılınan cenaze namazının ardından ilçeye bağlı Alınörün köyündeki aile kabristanında toprağa verildi.