GENEL - 11 Şubat 2021 Perşembe 10:43

Vali Sarıibrahim vatandaşlarla bir araya geldi

A
A
A
Vali Sarıibrahim vatandaşlarla bir araya geldi

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili H.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili H. Engin Sarıibrahim, Söğütlü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.


Söğütlü Mahallesinde yapılması planlanan projeler noktasında istişarelerde bulunmak için vatandaşlarla bir araya gelen Sarıibrahim, mahalle sakinlerinin sorun, talep ve önerilerini tek tek dinleyip not aldı. Kendisine iletilen hususlara da tek tek cevap veren Sarıibrahim, vatandaşlarla iletişim kanallarını açık tutmanın ve birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.


Mahalle sakinleri ile olan diyaloğa görev süresi boyunca hassasiyet göstereceğinin altını çizen Sarıibrahim, “Sizleri her fırsatta dinleyecek, yapmamız gereken hizmetleri tereddüt etmeden yapacağız. Bugün de hem derdinizi dinlemek hem mahallenin ihtiyaçlarını görmek hem de bölgede yapmayı planladığımız projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için sizlerle bir araya gelmek istedik. Burada bizlerle birlikte olduğunuz için öncelikle teşekkür ediyorum. Bu gibi toplantılarımızı salgın sürecinin seyrine göre hareket ederek bundan sonra da diğer mahallelerimizdeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek sürdüreceğiz” dedi.


Şehrin dört bir yanında alt yapı çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Sarıibrahim, “İçme suyu ve kanalizasyon yenileme çalışmalarımız ilimizin tüm bölgelerinde devam ediyor. İnşallah Iğdırımızı içme suyu ve kanalizasyon derdinden kurtaracağız. Bu süreçte vatandaşlarımızdan sabır bekliyoruz. Bununla birlikte altyapısı tamamlanan bölgelerde de hızla üst yapı çalışmalarına başlayacağız. İnşallah güzel şehrimizi sizlerin de destekleriyle hakettiği noktaya ulaştıracağız” şeklinde konuştu.


Bölgede yapılması planlanan projelerle ilgili mahalle sakinleriyle görüş birlikteliğine varılan toplantı sonunda vatandaşların Belediyeye emanet ettiği her kuruşa sahip çıkacağını söyleyen Sarıibrahim, “İlimizin ihtiyaçlarını ve eksikliklerini çok iyi biliyor, çalışmalarımızda bu konulara yoğunlaşıyoruz. Belediye bütçesinin her kuruşunu şehrin öncelikleri, ihtiyaçları doğrultusunda harcıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon, bugün oynanan karşılaşmalar ile ererken, Beşiktaş ligi ilk sırada tamamladı. 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Beşiktaş Safi Çimento’nun birinci olarak tamamladığı Erkekler Süper Ligi’nde normal sezonu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; birinci (Beşiktaş) tamamlayan takım ile dördüncü (Spor Toto) tamamlayan takım; ikinci (Sakarya BBSK) tamamlayan takım ile üçüncü (Beykoz Belediyesi) tamamlayan takım arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; beşinci tamamlayan takım ile sekizinci tamamlayan takım; altıncı tamamlayan takım ile yedinci tamamlayan takım arasında oynanacak. Erkekler Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Rize Belediyesi 33-56 Beykoz Belediyesi Trabzon BBSK 30-33 Köyceğiz Belediyesi Spor Toto 31- 24 İzmir BBSK Sakarya BBSK 41-34 Nilüfer Belediyesi Beşiktaş Safi Çimento 51-23 Bahçelievler Belediyesi