GENEL - 18 Mayıs 2019 Cumartesi 10:17

Isparta’da iftar sonrası Gençlik Haftası etkinlikleri

A
A
A
Isparta’da iftar sonrası Gençlik Haftası etkinlikleri

Isparta’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından meydan etkinlikleri düzenlendi.

Isparta’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından meydan etkinlikleri düzenlendi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Isparta’da Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl da farklı bir çalışma gerçekleştirdik. Bu hafta boyunca, her zaman yaptığımız şekilde gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve spora yönlendirilmesi adına daha fazla özendirici çalışmalar yaptık” dedi.


15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, iftar sonrasında meydanda canlı resim gösterileri, kaligrafi, ebru, bilek güreşi, dart, langırt, futbol topuyla duba devirme oyunu ile farklı sportif faaliyetler gerçekleştirildi.


Düzenlenen etkinliklere gençlerin yanı sıra aileler de yoğun ilgi gösterdi. Gençler, gece geç saatlere kadar aileleriyle eğlenceli


bir zaman geçirdi.



Gevrek: “Bu yıl da farklı bir çalışma gerçekleştirdik”


Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek,bu yıl Ramazan ayına denk gelen Gençlik Haftası etkinliklerini iftar sonrasında farklı bir şekilde gerçekleştirdiklerini dile getirdi.



Gevrek, “Isparta’da Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu yıl da farklı bir çalışma gerçekleştirdik. Bu hafta boyunca, her zaman yaptığımız şekilde gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması ve spora yönlendirilmesi adına daha fazla özendirici çalışmalar yaptık. Valilik binası önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanımızda 2 gün boyunca, farklı sportif ve sanatsal faaliyetlerin icra edildiği etkinliklerde gençlerimiz hem eğlendi hem de öğrenerek spora teşvik edildiler. Katılım sağlayan gençlerimiz, aileleri ve bu çalışmaya emek veren tüm personelimize teşekkür ediyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle güney, güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 23 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 26 Adana: Parçalı ve az bulutlu 38 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 29 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 25 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 32