SPOR - 13 Ağustos 2022 Cumartesi 23:50

Galatasaray - Giresunspor maçını 45 bin 484 taraftar izledi

A
A
A
Galatasaray - Giresunspor maçını 45 bin 484 taraftar izledi

Spor Toto Süper Lig’in 2.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray ile Giresunspor arasında Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı 45 bin 484 taraftar izledi.


Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray Nef Stadyumu’nda Giresunspor ile karşılaştı. Bu sezon ligde ilk kez taraftarının karşısına çıkan sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maçı statta toplam 45 bin 484 taraftar izledi.


Sarı-kırmızılı taraftarlar, müsabaka öncesinde ve maç oynanırken tezahüratlarıyla takımlarına tam destek verdi. Giresunspor taraftarları da deplasman tribünündeki yerini aldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Alanya protokolü TGC GÖKSU Fırkateyni’ni ziyaret etti Antalya’nın Alanya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katılan İlçe protokolü, TCG GÖKSU Fırkateyni’ni ziyaret ederek, şehit aileleri ve gazilerle öğle yemeğinde bir araya geldi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Alanya Limanına demirleyen, TGC GÖKSU (F-497) Fırkateyni, ilçe protokolü ile vatandaşları ağırladı. Buradaki öğle yemeği programına, Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Cumhuriyet Başsavcısı Celal Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve şehit aileleri ile gaziler katıldı. Yemek sonrasında Fırkateyn Komutanı Deniz Albay Çağlar Kılıç, protokol üyelerine geminin bölümlerini gezdirdi ve kısımlar hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Ürkmezer ile Başkan Özçelik, mürettebat ve vatandaşlarla sohbet ederek, bayramı kutladı. Kaymakam Ürkmezer, seyir defterini imzaladı. Komutan tarafından protokole gemi kepi hediye edildi. Ziyaret sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi. Başkan Özçelik’e ziyaret Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’i makamında ziyaret eden TGC Göksu Fırkateyni Komutanı Deniz Albay Çağlar Kılıç, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette Deniz Binbaşı Tevfik Kerim Kaya ve Deniz Astsubay Kıdemli Başçavuş Engin Çevik de yer aldı. Başkan Özçelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ulusal ve uluslararası sularda icra ettikleri onurlu görevlerinden dolayı komutanları tebrik etti.
Ordu Altınordu’da 23 Nisan coşkusu yaşandı Ordu’nun Altınordu Belediyesi, bir haftadan bu yana sürdürdüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını sürdürdü. Akyazı Sahili’nde bulunan ücretsiz otopark alanında gerçekleştirilen çocuk festivaline binlerce kişi katıldı. Oldukça renkli görüntülere sahne olan kutlamalara katılanlara Türk bayrağı, Atatürk baskılı tişört, balon ve pamuk şeker gibi sürpriz hediyeler dağıtıldı. Birçok etkinliğin gerçekleştiği festival alanında çocuklar doyasıya eğlendi. Tek bir güne ve etkinliğe sığdırılan sıradan bir bayram kutlaması gerçekleştirmediklerini ifade eden Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Milli bayramlarımızı coşkuyla kutlama konusundaki hassasiyetimizi dile getirmiş, seçim döneminde de sözünü vermiştik. Bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu sevgili kardeşlerimle ve aileleriyle birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bir haftadan bu yana kırsal mahallelerimiz de dahil olmak üzere farklı mahallerimizde yürüttüğü farklı etkinliklerle şehrimizdeki her çocuğa ulaşmaya ve bayram coşkusunu yaşatmaya çalışıyor. Bir haftalık programımızda bugün coşkuyu zirveye çıkardık. Çocuk festivalimize binlerce kişi katıldı. Etkinliklerimiz tam bir festival havasında geçti. Katılım gösteren, coşkumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum. Tüm dünya çocuklarına bu bayramı armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kahraman ecdadımızı saygı ve minnetle anıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. Vatandaşlar ise coşkulu bir etkinlik yaşadıklarını belirttiler.
Samsun Canik’te 23 Nisan Coşkusu Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çocuklara bayram hediyesi verdi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti. İlçede çocuklarla birlikte otobüs turu gerçekleştiren Başkan İbrahim Sandıkçı, çocuklara birbirinden güzel hediyeler verdi. Canik’te düzenlenen otobüs turunda çocuklarla birlikte vatandaşları selamlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Bayram sevinçle kutlandı Canik Belediyesi’nin gerçekleştirdiği programlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçede coşku ve sevinçle kutlandı. Canik’te balkonlara Türk bayrağı asan vatandaşlar, otobüs turu gerçekleştiren çocuklarla birlikte 23 Nisan marşlarına eşlik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın çocuklara armağan edilen ilk ve tek evrensel bayram olma özelliğine sahip olduğunu ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımızın bayram sevincine ortak olduk. Çocuklarımız bilgileri ve yetenekleriyle toplumumuzu daha güçlü hale getirecekler. Bilim, sanat ve teknoloji başta olmak üzere, ülkemizi her alanda daha ileriye taşıyacaklar. Bizler çocuklarımızla ve gençlerimizle olan gönül bağımızla örnek nesiller yetiştirmeye, onlar için yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kuruluşunun 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.
Antalya Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya’da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi. Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan’a özel Antalya semalarında gösteri gerçekleştirdi. Konyaaltı Sahili ve varyant seyir terasına saatler öncesi gelen vatandaşlar alanı hızla doldurdu. On binlerce Antalyalı ve yabancı turistin heyecanla beklediği gösteri saat 16.00’da başladı. Bir anda Akdeniz açıklarından sahil kısmına gelen Türk Yıldızları, sahildeki vatandaşları coşturdu. Nefes kesen akrobatik hareketler sergileyen timinn o anlarını vatandaşlar ve yabancı turistler cep telefonlarıyla kaydetti. Yaklaşık yarım saat süren gösteriyi sahildeki kalabalığa giremeyen vatandaşlar evlerinin balkon ve pencerelerinden de takip etti. “Göğsümüz kabardı” Gösterinin kendini çok heyecanlandırdığını belirten İdris Orçan, “Çok güzeldi, göğsümüz kabardı. Biz izlerken korktuk, çarpışacaklar sandık. Milli bir gurur” dedi. “Ne mutlu Türk’üm diyene’ dedirttiler” Sabri Titiz ise “Ailemle takip ettik, Samsun’da da takip ediyorduk. Bugün burada izledik. Her zaman ki gibi göğsümüz kabardı, onlarla gurur duyuyorum. Yaptıkları o hareket bana nir sahne oyunu gibi geliyor. Her seferinde maşallah diyorum. Rabbim onları kazadan beladan korusun. Dünyanın en güzide gösteri timidir. ‘Ne mutlu Türküm diyene’ dedirdiler. Çok güzel bir kalabalık var. Atmosfer çok iyiydi” dedi