SPOR - 12 Şubat 2020 Çarşamba 20:39

Galatasaray’da kupa rotasyonu yok

A
A
A
Galatasaray’da kupa rotasyonu yok

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynanan Kasımpaşa maçının 11’ine göre kadroda 1 değişikliğe gitti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynanan Kasımpaşa maçının 11’ine göre kadroda 1 değişikliğe gitti. Terim, sol bekte Saracchi’nin yerine Martin Linnes’i görevlendirdi.


Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanşında evinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşan Galatasaray’da Teknik Direktör Fatih Terim, son oynanan Kasımpaşa müsabakasının 11’ine göre çok değişiklik yapmadı. Terim sadece o Paşa ile oynanan müsabakanın ilk dakikalarda sakatlanan Marcelo Saracchi’nin yerine Martin Linnes’e görev verdi.


Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor karşısına Muslera, Mariano, Ryan Donk, Marcao, Martin Linnes, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Sofiane Feghouli, Ömer Bayram, Emre Akbaba ve Adem Büyük 11’i başladı.


Yedeklerde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Emin Bayram, Taylan Antalyalı ve Henry Onyekuru yer aldı.


Radamel Falcao, Marcelo Saracchi ile Florin Andone ise kadroda bulunmuyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Hem Düzceliler hem şehir dışından gelenler hayran kaldı Düzce’nin doğal güzellikleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde tatilcilerin akınına uğradı. Düzce Belediyesi turizm şirketi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri’ni ziyaret edenler hem piknik yaptı hem de ucuz hizmetin tadını çıkardı. Düzce bayram tatili boyunca en çok tercih edilen gezi rotalarından biri oldu. 9 günlük tatilde hem Düzceliler hem de şehir dışından gezmeye gelen vatandaşlar Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret etti. Her gün büyük yoğunluğun gözlendiği noktaların en başında da eşsiz doğal güzellikleri ve piknik alanları ile ilgi çeken Samandere ve Aydınpınar Şelaleleri oldu. Şehir merkezine yakın lokasyonlarda yer almaları dolayısıyla ilk tercih edilen yerlerde Samandere’de 4 bin, Aydınpınar’da 4 bin 500 olmak üzere tatil boyunca toplam 8 bin 500 kişiye hizmet verildi. Ailelerin ilk tercihi aydınpınar tesisleri oldu Düzce Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yeme-içme hizmetlerinin de uygun fiyatlarla sunulduğu özellikle Aydınpınar Şelaleleri’nde piknik alanları dolup taşarken kahvaltıya gelenler de yoğunluk oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Dome çadırlar ve Bungalov evler de ilgi odağı olurken konaklama hizmeti verilmeye başlandı. Tüm tesisler ziyaretçilerden tam not aldı Düzce Belediyesi Beltur A.Ş. tarafından işletilen Mutfak Sanatları Merkezi, 23 Nisan Parkı Kahvaltı Evi, Erguvan Sosyal Tesisleri, Akçakoca Bey Konakları da kahvaltı ve yemek hizmeti vermeye devam etti. Burada da tatil boyunca vakit geçiren misafirler sunulan lezzetlerin çeşitliliği ve hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdi.