ASAYİŞ - 05 Mayıs 2021 Çarşamba 15:46

Kağıthane’de pompalıyla başından vurulan genç hayatını kaybetti

A
A
A
Kağıthane’de pompalıyla başından vurulan genç hayatını kaybetti

Kağıthane’de gürültü nedeniyle çıkan kavgada kebapçı saldırgan tarafından pompalı tüfekle başından ağır yaralanan 21 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kağıthane’de gürültü nedeniyle çıkan kavgada kebapçı saldırgan tarafından pompalı tüfekle başından ağır yaralanan 21 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Göğsünden ağır yaralanan kebapçının ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.


Kağıthane Sultanselim Mahallesi’nde önceki gün gürültü nedeniyle çıkan kavgada kebapçı Altan A., pompalı tüfekle Şükrü Mutlu’yu başından, Enes Ay’ı ise sırtından yaralamıştı. Olayda yaralı Enes A. da kurusıkıdan bozma tabancayla ateş ederek Altan A’.yı göğsünden vurmuştu. Sokak ortasında yaşanan dehşetin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıkmıştı.



Kebapçı pompalı tüfekle dehşet saçmıştı


Yaşanan karşılıklı çatışmanın ardından olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası ağır yaralı Şükrü Mutlu Çağlayan’daki özel bir hastaneye, Enes A. Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine, Altan A. ise Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kavgaya karıştığı belirlenen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Ömer Faruk K., Abdulvahap A. ve Abdulsamet A. “kasten yaralama” ve “ateşli silahlar kanununa muhalefet” suçlarından tutuklanarak Metris Cezaevine teslim edildi.



Başından yaralanan genç hayatını kaybetti


Olayda başından yaralanarak hastaneye kaldırılan 21 yaşındaki Şükrü Mutlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Öte yandan göğsünden yaralanan Altan A’nın hayati tehlikesinin sürdüğü, tedavi tamamlanan Enes A.’nın ise emniyette işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Başkan Doğan, koltuğunu çocuklara bıraktı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu üç çocuğa bıraktı. İlkokul 4. sınıf öğrencileri Talat Paşa Küçük, Elif Rana Midilli, Işıl Su Ayaz, sırayla belediye başkanlığı makam koltuğuna oturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne gelen Abdullah Paşa İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri Talat Paşa Küçük, Elif Rana Midilli ve Işıl Su Ayaz’ı Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ile görüştü. Ardından Başkan Doğan, makam koltuğunu 3 çocuğa bıraktı. Sırayla başkanlık makam koltuğuna oturan çocuklar kentle, eğitimle, kültür ve sanatla ilgili talep ve isteklerini belirtti. Öğrencilerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Doğan, “Türkiye’nin geleceği olan çocuklarımızın heyecanlarına ortak olup millet olarak bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu makamların asil sahibi yarının büyükleri olacak siz çocuklarımızsınız. İstekleriniz, önerileriniz, düşünceleriniz bizim için her zaman çok önemli, çok kıymetli. Bunlar hakkında gerekli birimlerimizle görüşüp, hızla çalışmalar gerçekleştireceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak üzere ilk adımı attığı, ilk meşalenin yakıldığı kent olan Samsunumuzda geleceğimiz olan çocuklarımız için her alanda çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yalova Yalova’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerle 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından . İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk heykeline çelenk sunuldu. Daha sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlayarak 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürenbir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Ardından meydanda düzenlenen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve ulusal egemenliğimizin tesis edildiği gündür. Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ve onun ’Milletin Bağımsızlığını Yine Milletin Azim ve Kararlılığı Kurtaracaktır’ öngörüsüyle tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, 23 Nisan 1920’de Anadolu’nun dört bir yanını aydınlatan bir güneş haline geldi. Bu güneş, kışı bahara, baharı yaza çeviren, çocuk gülümsemeleriyle şenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı; sadece güzel ülkemizde değil dünyanın birçok farklı ülkesinde kutlanmakta, dostluk ve barışa da açılan aydınlık bir kapı olmaktadır” dedi. Tören 23 nisan nedeniyle il genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Vali Hülya Kaya, Garnizon Komutanı Dz. Alb. Cenk Topuz ve Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel hediyelerini takdim etti. Program Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu öğrencilerinin jimnastik gösterisi ile devam etti. Aydede Anaokulu öğrencilerinin ardından Öğretmen Yusuf Ziya İlköğretim Okulu öğrencilerinin halk oyunu gösterileri yaptı. Program İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çocuk Korosunun konseriyle sona erdi.