GENEL - 10 Mayıs 2019 Cuma 12:38

Karadenizliler, Başkan Gökhan Yüksel’i ziyaret etti

A
A
A
Karadenizliler, Başkan Gökhan Yüksel’i ziyaret etti

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Karadenizli Dernek Başkanlarını ağırladı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Karadenizli Dernek Başkanlarını ağırladı.


Kartal Belediyesi Başkanlık Makamı’nda gerçekleşen ziyarete; Kurfalı Karadenizliler Başkanı Olgun Lermi, Soğanlık Karadenizliler Başkanı Dursun Ali Zehir, Trabzon Şalpazarı Fidanbaşı Derneği Başkanı Salih Kanbut, Trabzon Beşikdüzü Derneği Başkanı Muharrem Sağlam, Trabzon Düzköy Taşocağı Köyü Derneği Başkanı Mustafa Arslan, Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Dandin, Trabzon Işıklar Köyü Derneği Başkanı Orhan Maraba, Doğu Karadenizliler Kültür Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, Kartal Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Karaismailoğlu, Trabzon Akçaabatlılar Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Berber ve Trabzon Çaykaralılar Derneği Başkan Yardımcısı İlker Bakioğlu katıldı. Ziyarette Karadenizli Dernek Başkanlarına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan ve Meclis Üyeleri eşlik etti.


Görüşmede Dernek Başkanları, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Gökhan Yüksel ise misafirlerinin ziyaretinden dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek şunları dile getirdi: “Biz hep şunu söyledik. Yeni şeyler söylemek vakti. Kartal hepimizin. Amaç; Kartal’ı en ileriye taşımak. İlçemizde bulunan komşularımız ile fikirlerimizi paylaştık. Biz kabul gördük. Dolayısı ile Kartal adına tatlı yarışma, tatlı rekabet bitti. Şimdi kucaklaşma vakti. Hizmet vakti. Kartal’da yapılacak, her güzellikten, her hizmetten bütün Kartallılar yararlanacak.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Talas’ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı Talas Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklara özel düzenlenen etkinliklerle kutladı. Şiirler okuyup birbirinden özel oyunlarla eğlenen çocukların sevinci görülmeye değerdi. Talas Belediyesi yine çocuklara farklı bir bayram coşkusu yaşattı. Yamaç Paraşütü İniş Alanında, Talas Belediyesi ve Talas Kaymakamlığı tarafından ortaklaşa yapılan etkinlikte birbirinden eğlenceli aktivitelerle hem çocuklar hem de büyükler keyifli bir bayram geçirdi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı, şanlı tarihin en önemli kazanımlarından ve dönem noktalarından birisi olan TBMM’nin açılışının 104. yılını kutlamanın onuru ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Daha sonra kürsüye gelen Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, sözlerine “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının gerçek sahibi sevgili çocuklar gününüz kutlu olsun.” diyerek başladı. “Çocuklarımıza güveniyoruz” Başkan Yalçın, “Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız günlerde ikinci yüzyıla devrederken görevi devralan çocuklar olarak burada hepimiz cıvıl cıvıl bir aradayız. Biz size güveniyoruz. Ülkemiz sizin sayenizde çok daha güzel günlere kavuşacak. Atatürk’ün dediği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında el büyük emeği sizlerin sağlayacağınızdan eminiz.” dedi. Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de, öğrencilere seslenerek, “Bugün ülkemizi bizler yönetiyoruz. Yarın sizler büyüdüğünüzde bizlerin yerinde olacaksınız. O nedenle kendinizi iyi bir şekilde donanımlı olarak yetiştirin.” ifadelerini kullandı. Vatandaşlardan Başkan Yalçın’a teşekkür Çocuklar bayramdan mutlu olduklarını söylerken, büyükleri de hazırlanan program nedeniyle Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından miniklerin ve küçüklerin hazırladığı birbirinden özel gösteriler ile okunan milli ve manevi duygularla dolu şiirlerle bayram coşkuyla kutlandı. Program yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesiyle son buldu.